Знаци, че с него сте напълно несъвместими

Знаци, че с него сте напълно несъвместими

Дори и най-здравите любовни връзки преживяват кризи. Въпреки това любовта също има заболявания, които не могат да бъдат излекувани.

Връзките със сигурност са сложна работа, но каквото и да ви коства, не бива да позволявате отношенията ви да направят живота още по-труден от преди.

Вижте знаците, които показват, че с партньора ви сте напълно несъвместими.

Пренебрегвате себе си

Компромисът е голямо постижение на човечеството и ако сте готови да жертвате взаимно собствените си интереси в името на вашето общо благо, тогава това е само достойно за уважение.

В крайна сметка никой от нас няма илюзията, че всеки ден, прекаран във връзка, е Рая на земята.

Независимо от това, наивно е да мислим, че компромисът е панацея за всички проблеми. В крайна сметка във всяка връзка има граница, отвъд която отстъпките вече не са в полза на вашия съюз. И тук говорим на първо място за онези ситуации, когато трябва да пренебрегвате себе си като личност.

Любовните отношения не трябва да стават ад за един човек. Периодите на силен стрес и трудности са неизбежни, но в такива моменти винаги е важно да анализирате дали тези обстоятелства ви разбиват отвътре.

И ако живеете в този режим от самото начало на връзката си, тогава може би трябва или да потърсите професионална помощ, или просто да признаете, че не сте един за друг.

Не чувствате удовлетворение от връзката

Признаци за несъвместимост с партньора

Взаимоотношенията не са възможни без взаимни очаквания. Влизайки в любовен съюз, ние винаги очакваме нещо: семейно щастие, взаимен успех, просперитет, комфорт.

Но ако отдавна не сте усещали нищо подобно с него, а само тотално недоволство, то това е признак на токсична връзка. И вие трябва да се измъкнете от нея.

Важно е да разберете следното. В здравословна връзка хората може да се ядосват един на друг, но не трябва да изпитват фундаментално негодувание и недоволство от всичко, което се случва наоколо.

В противен случай всичко това ще бъде по-скоро като вечно робство, отколкото обединение на две влюбени сърца. Трябва да се научите да разчитате знаците за несъвместимост, за да реагирате навреме.

Изчерпали сте своите вътрешни сили

Ако сте потърсили помощта на психолози, приятели или просто мъдри хора, и въпреки това не намирате начин да се почувствате вдъхновени във връзката си, то имаме пълна липса на съвместимост с партньора ви.

Това е особено вярно, ако се чувствате постоянно нелюбими и ненужни за своя партньор.

Ако сте запознати с това състояние, тогава може би трябва да си припомните какъв човек сте били преди да влезете в тази връзка.

Ако по-рано сте били по-силни, по-щастливи и сте се чувствали по-желани и съблазнителни - тогава, най-вероятно, този вариант на връзка ви унищожава като личност (и като жена включително).

Да бъдеш нещастна и потисната е просто неестествено и това със сигурност не може да бъде здравословен и самодостатъчен съюз на двама възрастни.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати