Седем признака, че имате стабилна и щастлива връзка

стабилна връзка

Сред многобройните безценни цитати, завещани ни от Петър Дънов, има и един, гласящ "Ако искаш да обичаш не трябва да се страхуваш, ако искаш да те обичат, не трябва да се съмняваш." Което си е самата истина.

И все пак, у мнозина у нас се заражда съмнението дали връзката ни е наистина стабилна. Ето защо тук ще ви изброим 7 признака, че вие трябва да се чувствате късметлии, попаднали на правилния човек и наслаждавайки се на щастлива връзка.

1. Love is in the Air

Или преведено на български "Любовта е във въздуха"- част от неостаряващата песен на Джон Пол Йънг от 1978 г., която вероятно може да се приеме като най-важният признак, че имате щастлива и стабилна връзка. Когато двама човека се обичат, то те могат да преодолеят всякакви пречки.

2. Сами бихте описали връзката си като такава, която не изисква от вас да полагате специални усилия за поддържането ѝ

Когато връзката ви е стабилна и щастлива, на вас не ви се налага да мислите как да я поддържате такава. Всичко идва от силата на вашите чувства и си се нарежда само. Не е необходимо да мислите дали и как да кажете нещо на половинката си, защото знаете, че тя ще ви разбере. Нито пък е нужно да преценявате в кой точно момент би било уместно да споделите нещо лично или пък важно.

3. Можете да сте заедно дори и без да си говорите

Понякога е възможно да ви стане скучно с половинката ви, както и вие да сте скучни за нея. Но чудо голямо - случва се. Важното е, че дори и да не комуникирате в момента, на вас ви е достатъчно приятно просто от близостта ви. Пък ако ще и да не си говорите.

признаци на щастливата връзка

4. Цените всички хубави моменти, които сте изкарали заедно

Съумявате бързо да изхвърлите от главата си неприятните спорове и караници, без които една връзка надали може, но за сметка на това никога не забравяте онези хубави моменти, които сте изкарали заедно и които са база за вашата щастлива връзка.

5. Градите общи планове за бъдещето

Всеки човек има различни мечти, но признак, че една връзка е щастлива, безспорно е умението да градите общи планове както за бъдещето в близък план, така и за по-далечното и необозримото. Към първата категория включваме планове за предстоящи почивки, екскурзии и т.н., а към по-далечните планове- желание за деца, планове за закупуване на нова кола или жилище и т.н.

6. Умеете да си прощавате

Всеки прави грешки, това е ясно. Но е важно не само да знаете, че трябва да можете да си прощавате, но това и на практика да е така.

7. Ах, ласките, милите думи и секса...

С течение на годините и поради липса на време надали успявате да се отдавате на креватни подвизи всеки ден, но когато се стигне до леглото, то преживяването е наистина върховно. А ласките, милите думи и уважението помежду ви са си част от ежедневието.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати