ezine.bg»Статии»Семейство»Семейни Отношения»Какво не понасят мъжете

Какво не понасят мъжете

Сърдитковци

Жените имат навици, които безумно дразнят мъжете. Сред тях са прекалената подреденост на дамите. Когато една жена не само е прекалено педантична в подреждането, но се опитва да приучи и мъжа си към това, често това става повод за скандали.

Много жени се спасяват от неврозите, като постоянно подреждат. Но това не означава, че мъжът ви трябва да прави същото. Чистете колкото си искате, подреждайте, но не очаквайте от половинката си да ви следва в това ваше увлечение.

В противен случай рискувате всеки ден да се заформя скандал, което рано или късно ще доведе до рутина в отношенията и безпричинна раздразнителност.

Скандал

Друг навик, който мъжете мразят, е постоянното желание да накарате силната си половинка да е на диета, когато вие се опитвате да отслабвате, за да не се изкушавате от вкусотии.

Мъжете трудно понасят посегателствата върху начина им на хранене. Сексуалната им функция зависи най-вече от месото в менюто им, както и от пикантните храни.

Освен това за мъжа е важно да види, че изглеждате перфектно, а не да слуша постоянно за това колко сте наддала и как трябва заедно с него да се отървете от излишните килограми.

Ако има нещо, от което мъжът да се вбесява, това е постоянното напомняне от страна на жената, че той трябва да използва дезодорант или парфюм, за да ухае по-приятно.

Парфюм

Мъжете реагират спрямо миризмите доста по-силно от жените. Затова те ценят в жената нейния аромат и не обичат, когато той е засенчен от любимия й парфюм.

Чистият аромат на жената действа изключително възбуждащо на мъжа. Когато вие постоянно го подканяте да унищожи своя аромат, това може да бъде преценено от него като нежелание за контакт от ваша страна.

Подходете внимателно към обучението на мъжа към даден аромат. Подарете му го и му кажете, че точно той ви възбужда най-много. Ако и на мъжа му хареса, това ще реши проблема моментално.

Много жени обсъждат проблемите, които имат с приятелките си, със собствения си мъж. Това действа на представителите на силния пол доста натоварващо.

Разказите за караниците ви с вашите приятелки могат да го накарат само да усети досада. Стихията на мъжа не са чувствата и преживяванията, а действията. Затова не намесвайте приятелките си в отношенията с мъжа до вас и избягвайте да ги срещате с него, тъй като женските разговори не винаги са приятни за мъжките уши.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Лия
Лия
16.01.2015 17:02
хаха, кой ги пита, горките
0
0
Диана
Диана
10.07.2013 00:09
Адски тъпа статия.
5
0