Топ 10 най-дразнещи неща, с които той ни подлудява

Топ 10 най-дразнещи неща, с които той ни подлудява

Кои са нещата, които момичетата считат за най-дразнещи в поведението на мъжете?

1. Досаждат със спорта. Говорят постоянно за спорт, въпреки че са наясно, че жените в повечето случаи изобщо не се интересуват от любимия отбор. Мъжете обсъждат спорта независимо, че знаят, че това изнервя жената. И още – мъжете не спират да говорят за спорт на брат ви, баща ви, най-добрия ви приятел, колегите мъже, както и на разни мъже в бара, когато се предполага, че трябва да говори с вас. И въпреки, че изобщо не ви интересува, често се налага да слушате за геройските пасове, подавания или дузпи.

2. Никога не завършват започнатото. Независимо, дали става въпрос за човъркане вкъщи или за нещо друго, очевидно мъжете започват нещо, след което бързо се отказват. На всичкото отгоре те задължително оставят всички свои инструменти навсякъде уж с намерението, че работата ще бъде довършена по-късно.

3. Мъжете често оставят мръсни следи. Оказва се, че несъобразяването с изискванията за хигиена на помещенията е сред най-големите дразнители за момичетата. Най-често проявленията са следи от брада в мивката, остатъци от нокти в банята, рядкото сменяне на спалното бельо.

Миене на съдове

4. Инвалиди, по отношение на домашната работа. Игнорирането на мръсните съдове не е най-големият проблем. По притеснителното е, че мъжете за замислят за хигиената вкъщи едва, когато плъзне плесен и мухъл. Дори в тези случаи оправданието е, „Ние сме далеч по-толерантни към мърсотията, отколкото вас”.

5. Използват болестта като оправдание и средство за изтръгване на симпатия. Мъжете имат способността значително да преувеличават с леките си здравословни неразположения, понякога с цел да избягат от досадните задължения, свързани с почистването вкъщи например. Така нареченият „мъжки грип” (лека настинка, изиграна като нещо, „застрашаващо живота”) със сигурност е сред най-дразнещите неща за нежния пол.

6. Пият твърде много. Излизането „за по бирата с момчетата” и тежките алкохолни последици от това няма как да не изнервят жените.

7. Не си свалят чорапите, …дори по време на секс. Със сигурност това изобщо не е секси, но е плод на мъжкото убеждение, че след няколко месеца връзка не е необходимо да се полагат особени усилия, за да впечатлят партньорката си. Най-дразнещото е, когато те се разхождат спокойно само по тениска и нищо друго, което също изобщо не влиза в графата „секси”.

Целувка по бузата

8. Заглеждат се по други жени. Независимо, че се опитват да го правят „скришно”. Глупавите оправдания, които още повече изнервят жените, са, че случайно са се загледали към украсата на стената или дизайна на стола, намиращ се естествено в непосредствена близост до пищната блондинка, влязла в залата. По-притеснителното, е че заглеждането не включва само бегъл поглед, а изцяло завъртане на глава и врат.

9. Лъжат за ръста си. Доста често мъжете добавят два-три сантиметра към действителния си ръст, може би поради някакъв наполеонов комплекс. Оказва се, това също изобщо не прави добро впечатление на дамите.

10. Винаги избират да кажат „секси”, а не „стилно”. Когато жените се допитват до тяхното мнение относно нова пола, прическа, та дори облекло за работа, мъжете никога не казват, че нещо ви седи „стилно”, за сметка на това всичко ново задължително ще седи по думите им „секси”.

Рейтинг

3.5
Общо 4 гласували
5 0
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

nightwish72
nightwish72
10.01.2014 01:38
абсолютни глупости!!!-не всички мъже са еднакви!!!-и точно заради ей такива просташки статии дамите винаги ги поставят под общ знаменател!!!-една от най-големите грешки на женското безразсъдство!!!-всеки си има недостатъци,но все пак съвършенни хора няма!!!-както и абсолютно еднакви също няма!!!
1
0
МК
МК
07.10.2013 11:27
Да си се издържат и живеят сами, като толкова ги дразни. На кое място се нарежда увисването на врата на мъжа за финансова, емоционална, физическа и въобще всякаква подкрепа? Или то не дразни чак толкова?
1
0