ezine.bg»Статии»Семейство»Семейни Отношения»Как да прибавим романтика към връзката?

Как да прибавим романтика към връзката?

AdminAdmin
Дарт Вейдър
1k182454
Как да прибавим романтика към връзката?
Табла за диван с приставки за дистанционни InnovaGoods-20%
Практичен аксесоар за вашия дом:
Табла за диван с приставки за дистанционни InnovaGoods
28.00 лв.
22.40 лв.
Виж ››

Романтиката винаги освежава една връзка – прави я по-интересна и удовлетворяваща за двамата партньори. Тя често е признак, че влюбените са изцяло отдадени един на друг и полагат усилия за развитие на взаимоотношенията в дългосрочен план. Понякога романтиката има и много практическа насоченост – благодарение на нея партньорите се изучават, разбират своите предпочитания и научават за нещата, които не са приятни за другия.

Съществуват много романтични идея, чрез които можете да подсладите любовния си живот.

Отидете на пикник

Разбира се пикникът е класическа идея за романтично изкарване. Подберете любимата храна и бутилка вино, намерете подходящ парк и прекарайте страхотен романтичен ден. За по-голям ефект от начинанието можете да изберете да организирате пикника 2-3 часа преди залез слънце. Така ще имате възможността да се насладите на красивите природни картини, преди да настъпи нощта. Ако пък времето не е подходящо – разпънете одеялото на пода във всекидневната и прекарайте незабравим пикник на закрито.

Изненади! Изненади!

Опитайте се да направите изненадите част от вашата връзка. Изненадвайте любимия тогава, когато най-малко очаква. Закуска в леглото, билети за спортен двубой, в който участва любимият тим са перфектни начини неочаквано да зарадвате любимия. Освен това би било хубаво да отбелязвате подобаващо някои от вашите годишнини.

Как да прибавим романтика към връзката?

Играйте на любовни игри

Подходящото време за тях е късно вечер или пък тогава, когато успеете да си отделите няколко часа само един за друг. Изберете място, което се намира под звездите или пък е близо до запалена камина. За целта на играта всеки един трябва да изброи черти от характера на партньора, започвайки с изречения „Обичам, когато...“. Не преувеличавайте, бъдете искрени един с друг, това още повече ще ви сближи. Ако тази игра не ви допада, проявете своето въображение и измислете други атрактивни занимания.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати