Еднократната изневяра често води до раздяла

Еднократната изневяра често води до раздяла

Еднократната изневяра много по-често е причина за раздяла, отколкото изневярата, която продължава с години. Това се дължи на факта, че, разкъсан между две любови, човек не може да вземе окончателно решение.

Ако сте решили да останете с половинката си, но не можете да се разделите и с новата си половинка, като начало трябва да се сприятелите със съвестта си, за да не чувствате неприятно боцване всеки път, когато законният ви съпруг се усмихне щастливо, докато ви поднася скъп подарък.

Тогава имате желание да се разплачете и да си признаете всичко, за да не се измъчвате. Помислете обаче, дали съпругът ви има точно в този момент нужда от вашето признание.

Вие просто искате да свалите бремето от своите плещи и да го прехвърлите върху неговите. Възможно е обаче той отдавна да се досеща за вашите забежки, но просто да не ги коментира, защото ви обича и не иска да се разделя с вас.

Еднократната изневяра често води до раздяла

А ако вие не сте готови за промяна и не искате да оставите съпруга си, няма никакъв смисъл от нелепи признания, които ще променят отношенията ви завинаги, колкото и външно да не го показвате и двамата.

Играйте ролята си. Ако винаги сте били добра майка и примерна съпруга, продължавайте да бъдете такава. Ако дивият ви темперамент, подтискан дълги години, изведнъж се прояви пред съпруга ви, той ще е най-малкото озадачен.

Ако изведнъж започнете прекалено много да се грижите за себе си или пък от кротка и свенлива в спалнята се промените към твърде разкрепостена, мъжът ви най-вероятно вече е наясно с това какво става.

Важно е да помните какво и с кого говорите, как протича денят ви спрямо това, което разказвате на мъжа си за времето, когато се срещате с тайния си обожател. Прекаленото съсредоточаване върху отделни детайли може да ви изиграе лоша шега.

Не се доверявайте на приятелки, които познават съпруга ви, защото женската дружба е нещо твърде променливо. Много жени се шегуват за сметка на приятелките си, като им казват нещо от рода на: „Представи си физиономията на мъжа ти, когато разбере...”

Не се прегръщайте и целувайте на обществени места като кина и кафенета с новия си възлюбен. За лош късмет точно там ще се окаже най-добрият приятел на мъжа ви с насочена срещу вас камера на мобилния си телефон.

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

деа
деа
06.03.2014 18:42
И аз не съм възхитена от начина на обсъждане по темата.
1
0
АААА
АААА
03.11.2013 19:37
нЕЗНАМ КОИ Е ПИСАЛ ТАЗИ СТАТИЯ НО ДА ВЗЕМЕ ДА СИ ОТВОРИ НЯКЪДЕ ОФИС ЧЕ ДА МОЖЕ ДА СЪВЕТВА ТАМ НА ВОЛЯ МЪЖЕТЕ ДЕТО ПОСТОЯННОСЕ ЧУДЯТ С КОЯ ДА ИЗНЕВЕРЯТ НА ЖЕНА СИ МИСЛЕЙКИ Я ЗА ГЛУПАЧКА ИЛИ ПЪК ЖЕНИТЕ ДЕТО ВЕЧНО ХЛЕНЧАТ ЧЕ НЕ СА ОБИЧАНИ ОТ МЪЖЕТЕ СИ И ВИДИШ ЛИ ЕДНА ЗАБЕЖКА НЕ Е НЕЩО ЛОШО.ГОЛЯМА ИДИОТЩИНА.
2
0
Mish
Mish
25.04.2013 22:40
Свещена глупост! Що за човек е писал тази статия?! Как може да подтиквате обществото към изневери и лъжи?! Как може да съветвате хората, да се преструват пред най-близките си хора?! Вече е прекалено често срещано явление хората да говорят и пишат всякакви безсмислици без да се замислят, само за да привличат внимание...
3
1