Няколко признака, че сте жената на живота му

Флиртуване

Неотдавнашно проучване установи, че повече от половината от мъжете между 21 и 34 години искат по-скоро да се задомят и да имат деца. Вижте 8 признака, по които можете да разпознаете дали силната ви половинка е на вълна "сватба".

1. Ако партньорът ви вече смята живота за хаотичен и иска да въведе ред в него, ако е изгубил интерес към честите излизания и шумните компании, значи вече е готов да каже съдбовното "Да" пред олтара.

2. Мъж, на когото вече са му омръзнали срещите по няколко пъти седмично и това не е само заради ненужното харчене на бензин, а и поради желанието всеки ден да е с партньорката си, е готов за брак. Освен това, ако мисълта, че партньорката му вече не е до него и той отново е сам, започне да го плаши, това означава дълбока връзка и убеденост, че тя е неговата бъдеща съпруга.

3. За разлика от предишните му връзки, в тази въобще не му пречи факта, че партньорката му може с часове да ходи по магазините, че не си чисти космите от ваната след взимането на душ или се шегува с него пред приятелите му. Тоест нищо не е в състояние да го извади от релсите.

Не се ядосва, ако партньорката му се смее заради колекцията му от екипи на най-скъпите му футболисти или заради хеликоптерчетата с дистанционно управление. Това са все признаци, че цени характера й достатъчно, че да пожелае да прекара остатъка от живота си с нея.

4. Вече сте запознали семействата си, празнувате заедно рождени дни, кръщенета. Освен това вашият баща, независимо от малките провокации към кандидат зетя, му става все по-скъп – дотам, че му е приятна компанията му, иска да изпие по някоя чашка с него. Всичко това показва, че вашият човек иска по-задълбочени отношения.

Отношения

5. Знае какъв точно пръстен искате да носите. Знае, че не искате жълто, а бяло злато, например, и минавайки покрай витрините уж случайно им хвърля по едно око заедно с вас.

6. При споменаване не думата "сватба" се чувства приятно. Мъжът, който е готов за брак, вече е обмислил какво трябва да е ергенското му парти и къде ще бъде след това меденият месец.

7. Готов е на финансови жертви. Мъж, който се е отрекъл от всекидневното ходене на кафе, за да може да спи с любимата си на по-голямо легло или за да има по-добра перална машина, е напълно съзрял, че семейният живот означава отказ от прищявките.

8. Представя си ви като майка на децата си. Това е най-важното от всичко и означава, че в основата на отношенията ви не е страстта или просто влюбването, а уважение и любов.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 5
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Ана
Ана
06.01.2016 16:22
Аз съм късметлийка значи! :)
1
0
Мария
Мария
22.09.2015 20:14
Абсолютни глупости! Коя изкукуригала лелка ги пише тези простотии?
3
2
Vasilena
Vasilena
24.02.2015 16:54
Мисля че не аз съм жената на живота му ,атой е мъжът на живота ми ... Но той дори не ме търси кажете ми как да продължа напред мина почти година ,без да приеме поканата ми във фб.А аз си представям живота си с него...колко наивно,нали?
0
2
щ
щ
16.05.2014 02:06
Май всеки с когото съм била е нещо такова като описаното.Да,с един малко оставаше да сключим брак,но се отдръпнах.Не мисля,че ще е точно така.
0
3