Каквото обичат жените, влудява мъжете

Каквото обичат жените, влудява мъжете

Различията между половете се проявяват в много отношения. Има неща, които се харесват на представителките на нежния пол, но направо влудяват силните им половинки.

Това, преди всичко, е шопингът. Всички знаят какво значи за една жена възможността да обиколи магазините, да разгледа всички полезни и безполезни неща и да прецени какво да си купи.

Това, което мъжете мразят най-много, е да придружават любимата си по магазините. Мъжете по природа са минималисти и техните покупки винаги са целенасочени и отнемат минимум време.

Женското разбиране за шопинг е безцелна разходка по магазините и мерене на десетки дрехи, които се оказват широки, тесни или прекалено скъпи.

Каквото обичат жените, влудява мъжете

Разговорите за отношенията са друго нещо, което жените обожават, а мъжете не могат да понасят. Жените обичат да обсъждат отношенията си и да им правят подробен анализ. Мъжете предпочитат да оставят нещата просто да се случват.

Емоциите са нещо, което коренно различава нежния и силния пол. В мъжкото съзнание от най-ранно детство е заложена максимата „момчетата не плачат”.

Затова те са свикнали да сдържат емоциите си, особено болките и страданията. При жените всичко е напълно обратно. Жените плачат с повод и без повод, още повече, че мъжете не могат да понасят гледката на плачещата си любима, без да изпълнят всичките й прищевки.

Смяната на стила е любима на дамите. Те обичат да сменят постоянно дрехите си, прическите и грима си. Що се отнася до мъжете, те предпочитат постоянството и прецизно подбират стила си, без да го променят.

Жените обичат да претрупват всички рафтове и свободни местенца с всевъзможни джунджурийки. Това са предимно спомени във вид на камъчета, картички, снимки, сувенирчета – всичко онова, което според мъжете е напълно излишно. Силният пол предпочита да вижда в интериора минимум предмети, като всеки от тях трябва да има полезна функция.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати