Тайните, които мъжете крият от вас

Тайните, които мъжете крият от вас

Съществуват редица шокиращи тайни, които по-силният пол пази от половинките си. Разберете най-популярните от тях:

Аз лъжа...често

„Дали изглеждаш дебела в тази риза, която е с един размер по-малка? Да.

Дали гледах подскачащите гърди на онази жена?

Да.

Дали те слушах? Може би не.“

Всеки лъже по малко. Вие го лъжете, за да не го нараните и за да направите живота си по-лесен, а понякога лъжата просто се превръща в навик.

Психолозите и експертите по взаимоотношения съветват да не се притеснявате за дребните мъжки лъжи. Място за безпокойство има тогава, когато го хванете да лъже за действията и чувствата си. Опитайте се да спестите въпросите, свързани с дрешките от гардероба, за вашите приятелки.

Понякога аз просто не искам да съм с теб

„Обичам да вися с часове с приятелите си, които ти не харесваш особено. Гледаме или игратем футбол, покер, пием бира...Това са просто излизания, които искам да правя без теб."

Тайните, които мъжете крият от вас

И все пак мъжът никога няма да изрече тези думи, нито: „Не идвай тази вечер, искам да съм сам“. Ако това стане, вие най-вероятно сериозно ще се притесните. Той просто ви казва, че излиза с приятели. Това е и причината някои мъже да са пристрастени към мъжките хобита. Според психолозите това е начин, по който те използват пълноценно времето за себе си.

Напомняш ми на майка ми

Може би не сте го виждали (и по-добре), но съзнателно или подсъзнателно мъжете виждат в приятелките си черти, които им напомнят за майките им.

Може би е в начина, по който пеете заедно с радиото, начинът, по който целувате челото му или дори начина, по който изглеждате.

Изследване на университета в Печ, Унгария открило, че съществува тенденция мъжете да избират жени, чиито черти на лицето са подобни на тези на майка им. Естествено тук не става въпрос за кръговете и торбичките под очите (слава богу! ), а по-специално за формата на устните и челюста.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати