ezine.bg»Статии»Семейство»Сватба»Сватбени талисмани

Сватбени талисмани

AdminAdmin
Дарт Вейдър
1k182466
Брачна Церемония
Четка за ефективно премахване на власинките
Практичен аксесоар за вашия дом:
Четка за ефективно премахване на власинките
15.00 лв.
Виж ››

Слънцето е един от най-популярните сватбени талисмани. Слънцето е символ на мъжкото начало, изображението му е символ на късмет и щастие в бъдещия семеен живот.

Златен пръст със слънце носи щастие на младоженците. Обеци със слънце или просто обеци от жълт метал, дори може да не е злато, засилват физическото привличане към булката.

Сребърните обици във вид на слънца засилват властта на жената над партньора й. Златното колие с изображение на три слънца гарантира щастие в любовния живот.

Сребърното колие с едно слънце ще предпази двойката от разрушителното влияние на завистливи погледи.

Луната е символ на женското начало и е задължителен сватбен талисман, който има мощност не по-малка от тази на слънцето.

Халки

Сребърният медальон във вид на луна или полумесец помага на булката да усети напълно своята женственост.

Пръстен от сребро с луна помага на жената да бъде по-привлекателна за бъдещия си съпруг. Обиците от сребро, независимо с каква форма са, привличат щастието в семейното жилище.

Колие с три и повече луни спомага за по-бързото зачеване. Талисманите-бижута, на които са изобразени едновременно и слънце, и луна, помагат в умението да се постига компромис с цел избягване на конфликти.

Петел или кокошка са не по-малко важен талисман от небесните светила. Тъй като според древни легенди петелът има силата да прогонва злите духове на мрака, е символ на домашния уют.

Фигурка на петел или кокошка трябва да присъства в дома на младоженците по време на първата им брачна нощ, за да прогони далече злите духове и недоброжелателите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати