ezine.bg»Статии»Семейство»Бременност и Раждане»Числата и звездите кодират съдбата ви

Числата и звездите кодират съдбата ви

Числата и звездите кодират съдбата ви

Върху формирането на пола на детето влияе енергията на неговите бъдещи родители. Ако енергията е по-силна при мъжа, ще се роди момче, а ако тя е по-силна при жената – момиче.

При всеки човек подемът на енергията започва след неговия рожден ден. При жената този период продължава 3 месеца, след това следва спад, а след това отново подем и така в продължение на една година.

Например ако жената е родена на 10 септември, подемът на енергията й ще продължи до 10 декември. След това 3 месеца - т.е. до 10 март ще се наблюдава спад, а след това отново подем.

При мъжа цикълът на смяна на енергията е на всеки 4 месеца. Пресмятането става по същия начин.

Върху формирането на пола на детето влияе и това в кой зодиакален знак се намира Луната в момента на зачатието. Зодиакалните знаци се делят на мъжки (Овен, Близнаци, Лъв, Везни, Стрелец, Водолей) и женски (Телец, Рак, Дева, Скорпион, Козирог, Риби), научихме от "Уикенд за жената".

Ако Луната по време на зачатието се намира в мъжки зодиакален знак, се повишава вероятността от раждането на момче, а ако е в женски – на момиче. Лунният астрологичен календар може да ви помогне да определите в кой знак се намира Луната.

Според астрологията, всеки ден от седмицата има своя мъжки или женски управник - планета. Това също може да се използва при планирането на детето. За зачатието на момиче са подходящи понеделник и петък, тъй като те са покровителствани от Луната и Юпитер. За зачатието на момче са подходящи четвъртък и неделя (Юпитер и Слънце).

Вторник, сряда и събота се смятат за дни, които не са благоприятни за зачатие. За тях "отговарят" Марс, Меркурий, Сатурн, които пречат на "качественото начинание", те могат да провокират аборт или раждане на нездраво дете.

В момента на зачатието Слънцето не трябва да се намира в неблагоприятно положение спрямо Уран, Сатурн, Нептун и Плутон, тъй като детето може да се роди болно.

По всички езотерични теории, ние не трябва да се намесваме в тайнството на раждането на детето – например да раждаме с помощта на цезарово сечение не поради медицински съображения, а само защото не искаме да изпитваме болка.

Хирургичната намеса е възможна само тогава, когато съществува заплаха за здравето на майката и детето.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати