Бялата сватбена рокля вече не е актуална

Бялата сватбена рокля вече не е актуална

Отминаха времената, в които всички жени по света се омъжваха в бяла сватбена рокля. 90 процента от булките това лято са предпочели екрюто като цвят за празничния си тоалет.

Стилисти смятат, че този цвят е харесван и заради хубавата комбинация, която се получава между обувките, роклята и чантата. Те обаче са категорични, че бялото все още не е излязло напълно от гардероба на булката.

Розовото, виолетовото, червеното са някои от другите цветове, които по-екстравагантните младоженки избират. Използването им за ушиване на тържествената рокля обаче са изключения от правилото, разкриват дизайнери и сватбени агенти пред в. "Телеграф".

Това лято хит били сватбите на игрища за голф. Младоженци от цял свят давали луди пари на сватбените си агенти, за да им подсигурят тържество на зелена ливада.

Екзотиката на терена се засилвала и от атрактивна декорация, като понякога се поръчвали ледени статуетки или такива, направени от бонбони.

Допълнително се подсилва емоцията и от осветлението на зелената трева вечер, като музиката също се подбира да бъде в унисон с терена.

Освен на игрището сватби се правят на малки корабчета и яхти, в атрактивни ресторанти и хижи в планината, разкриват сватбени агенти. От следващата година обаче това вероятно ще става по-трудно, тъй като специално за България се очаква да влезе в сила решението свещениците да нямат право да венчават младоженци на друго място, освен в Божия храм.

Ако ви предстои сватба и се чудите какъв цвят рокля да изберете, имайте предвид следното: ако кожата ви е светла, най-добре ще изглеждате в цветове слонова кост и естествено бяло.

Ако вашата кожа е с неутрален цвят и розови оттенъци, подходяща за вас ще бъде рокля в цвят "каймак". Ако вашата кожа е с неутрален цвят, но с жълти оттенъци, изберете естественото бяло или цвят "шампанско". Булките с тъмна кожа ще изглеждат фантастично в почти всички нюанси на бялото.

Рейтинг

5 1
4 0
3 5
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати