От къде се учи половинката ви

От къде се учи половинката ви

Мъжете се учат от бащите си. Повечето мъже се възхищават на бащите си и учат повечето неща само като ги гледат. Това важи с особена сила за това как половинките ви се справят с взаимоотношенията си. Не е лоша идея да наблюдавате бащата на партньора ви, за да добиете престава какъв ще бъда любимия ви в бъдеще.

Освен това мъжете обичат притока на адреналин. Те наистина мечтаят родителите им или най-близките им да са с тях по време на участието в определени събития или наблюдаването на любимия спорт или събитие. Така че следващия път, когато искате да се сближите с мъжа си, предприеме заедно рафтинг или ски спускане, или нещо друго, свързано с повишаване на адреналина в кръвта.

За да бъде пълноценна връзката ви трябва да сте наясно, че мъжете слушат. Много жени смятат, че техните съпрузи, бащи или братя не ги слушат. Това, което трябва да научите е, че голяма част от противоположния пол нямат навика да казват „Да” или „Хммм..”, докато слушат. Това обаче не означава, че те изобщо не ви слушат.

От къде се учи половинката ви

Експертите по взаимоотношения между мъжа и жената съветват още да давате необходимата свобода на половинката си. Мъжете не обичат постоянно да бъдат съпровождани или глезени. Те искат определено време за себе си. Дайте на избраника си свобода и пространство. Позволете му сам да се наслади на градината, фотографията, голфа или времето, прекарано във фитнеса.

Мъжете обичат да забравят лошите изживявания. Докато вие още може да сте разтроена от снощната караница и мислите за нея, то вашият мъж вече е забравил за случилото се. Така че, по-добре за вас ще бъде и вие да забравите неприятните случки, тъй като най-вероятно той самият очаква това от вас.

Друг ценен съвет е да бъдете директни с избраниците си. Голяма част от мъжете не разбират недомлъвките и не обръщат внимание на израженията на лицето или тона на гласа. Ако искате той да разбере, че сте имали лош ден или сте в кофти настроение, най-добре ще е просто да бъдете директна и да му го кажете.

Не забравяйте, че мъжете обичат да бъдат оценявани. Кой ли не обича да бъде поощряван с думите „Добра работа! ”. Това важи с особена сила за мъжете, които се учат много от оценките. Така те стават по-грижовни и компетентни.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати