ezine.bg»Статии»Семейство»Сватба»Подходяща дата за сватба за 2012

Подходяща дата за сватба за 2012

AdminAdmin
Дарт Вейдър
1k182460
Подходяща дата за сватба за 2012
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
Виж ››

Много влюбени двойки, при планирането на сватбата си искат да изберат най-подходящата дата за сватбата. Често при избора на тази дата бъдещите младоженци се съобразяват със свободното време на приятелите си, с ритъма на деловия си живот.

Но не трябва да се пренебрегва натрупаният от поколения опит на поколенията, както и съветите на астролозите. Годината на Дракона е много подходяща за брак, затова ако планирате да узаконите отношенията си, това е най-подходящата година за тази цел.

Трябва само да изберете правилната дата за бракосъчетанието, за да бъде любовта ви дълга и нищо да не я омрачи. От векове за най-благоприятни за брак се смятат определени месеци.

Подходяща дата за сватба за 2012

Сватбата през февруари гарантира, че съпрузите ще са верни един на друг и ще живеят в хармония. Сватбата през юни гарантира, че семейният живот ще е безкраен меден месец.

Бракосъчетанието през юли води до безкрайна любов в семейството, а август е месец, който гарантира, че мъжът ще обича цял живот жената.

Сватбата през септември е гаранция, че семейният живот ще е тих и спокоен. Ноемврийската сватба гарантира охолен живот, а декемврийската – силни емоции.

Но през 2012 година само четири месеца са подходящи за сватба, за да бъдат младоженците щастливи дълго време. Това са март, юни, юли и октомври. Бракът, сключен през останалите месеци, няма да е чак толкова успешен.

През март най-подходящи за сключване на брак дати са 3, 4, 10, 26; през юни е подходящо да се ожените на 6 и 7, през юли подходящи дати са 14 и 15, през октомври е подходящо да се ожените на 2, 5, 10, 19 и 26-ти.

Май и ноември са най-неподходящи месеци за сватба през 2012 година. На 21 май се очаква слънчево затъмнение, както и на 14 ноември.

Браковете, сключени две седмици преди и две седмици след слънчево затъмнение, се смятат за обречени.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати