Подходящ ден за зачеване

Подходящ ден за зачеване

През 2012 година жените, които искат да заченат, трябва да се съобразят с неприятните дни за зачеване, особено ако са имали проблеми в предишни години.

Календарът на неблагоприятните дни за зачатие е основан върху астрологическа теория – в периодите, когато Плутон, Уран, Нептун, Юпитер, Сатурн и Марс се намират в неблагоприятни позиции, моментите не са подходящи за зачеване.

Все пак не забравяйте, че подобни прогнози са общи, а вашият персонален хороскоп може да внесе съществени корекции в общата прогноза.

През февруари няма нито един ден, в който зачеването на бъдещия член на семейството ви да не бъде успешно откъм астрологическа прогноза. Звездите са с вас.

Подходящ ден за зачеване

През март 2012 не се очакват неблагоприятни периоди, планетите са в позиция, която е изключително благоприятна за продължение на рода.

През април обаче настъпва дълъг неблагоприятен период за зачеване. Той започва на шести април и продължава чак до двадесет и шести април.

През май няма нито един неблагоприятен ден, така че това е времето, когато зачеването е подходящо по всяко време на денонощието.

През юни има дванадесетдневен период, който е неблагоприятен за зачеване според звездите. От седемнадесети до двадесет и девети юни не е добър момент според астрологическите прогнози.

През юли е неблагоприятен периодът от петнадесети до двадесет и първи юли, останалите дни са подходящи за зачеване. През август са неблагоприятни дните от тринадесети до седемнадесети август.

През септември планетите са разположени така, че изобщо не е благоприятно време за зачеване. През октомври 2012 година има два неблагоприятни дни за зачеване. Това е от началото на месеца до единадесети октомври, както и от двадесет и седми до тридесети октомври.

През ноември също има два неблагоприятни периода за зачеване. Това са дните от двадесет и първи до двадесет и четвърти ноември, както и дните от двадесет и шести до двадесет и девети ноември. През декември няма неблагоприятни дни за зачеване.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
аз съм
аз съм
20.04.2014 08:49
ха ха ха, ама сега сме 2014г.Обновявайте си инфото, че е ... меко казано неприятно и несериозно...
5
0