ezine.bg»Статии»Семейство»Сватба»Модерни булчински прически

Модерни булчински прически

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
945521k
Модерни булчински прически
UV стерилизатор за четки за зъби + дозатор
Практичен аксесоар за вашия дом:
UV стерилизатор за четки за зъби + дозатор
49.00 лв.
Виж ››

Ако ви предстои сватба, то знаете, че трепетите и приготовленията са много. Освен изборът на красива булченска рокля с подходящи аксесоар, прическата е много важен момент, който допълва цялостната визия на булката. Изборът на прическа за най-специалния ви ден не е лесна задача, затова ще се опитаме да ви запознаем с няколко красиви и актуални тенденции по темата.

Вие сте избрали по-семпла рокля. Тогава спокойно можете да заложите и на семпла, нежна прическа, която се състои в спусната дълга коса. Направете нежни и къдрици и ги оставете да падат свободно около лицето ви. Това е най-романтичната прическа, която е напълно подходяща и за най-романтичния ден в живота ви.

Ако не искате драстични промени във визията, то тази прическа е точно за вас. Прихванете леко отгоре косата, а къдриците оставете да падат свободно. Ако имате воал, можете да закрепите частта от косата, която сте прихванали назад.

Ако не искате къдрици, можете да изправите и пригладите косата си и да я прихванете с красива шнола от едната страна, а от другата страна да прихванете с фибичка, която да е прикрита. Тъй като косата е прихваната зад ушите, можете да сложите красиви обеци, тип висулка. Семпъл, елегантен и изискан избор.

Можете да направите ниска конска опашка, която пада нежно на едното рамо. Направете красиво преплетени кичури, които да завършват в красива опашка, която трябва да е предварително начупена, за да има обем. Прихванете с красива и подходяща за случая шнола.

Модерни булчински прически

Ако пък не искате да сте с падаща коса, то можете да направите каскада от къдрици, която е вдигната. Вплетете нежни бели фибички в косата и съчетайте с подходящи бижута - нежно колие и обеци.

Можете да направите цялата си коса на къдрици и нежно да повдигнете нагоре. Прикрепете воал и украса от нежни малки цветенца.

Подходящ вариант е и гладка коса, която е предварително изправена и вдигната високо на кок, от който извира воалът.

Друга прическа, която е много стилна е отново кок, но краищата му да бъдат нежно завити на красиви букли, които са преплетени и в тях има красиви малки цветя.

Освен високо вдигнат кок, можете да изберете кок от преплетени кичури, който е разположен по-ниско. Дългата коса трябва да е предварително вързана на конска опашка ниско и след това да се направи плетеница от кичури.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
53
44
30
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти