Как да се държим на първа среща с родителите му

Как да се държим на първа среща с родителите му

Моментът със запознаването с родителите на любимия е доста сложен. По-голямата част от жените се притесняват, което оказва допълнително влияние на това как ще се представят.

За всяка влюбена жена е важно родителите на нейния избраник да я харесат и да се спогодят. На първо място трябва да се държите естествено. Това е най-важното. Излишната поза и превзетост ще ви направят да изглеждате нелепо, а дори и да сте много убедителни, няма да можете да се държите така през цялото време.

Обикновено проблемът (ако има такъв), не е с родителите на любимия, а с майката. Често се получава така – може да се обясни с някакъв вид ревност и притеснение, че тази жена до сина й не е достатъчно добра.

Как да се държим на първа среща с родителите му

Не се шашкайте – за повечето майки на синове такава жена не съществува. Винаги нещо й липсва. Ако успеете да я спечелите, това си е цяло чудо. Дръжте се нормално. Първата среща е странна, както за вас, така и за родителите на любимия, особено, ако той не е представял до сега друга жена пред тях.

Бащата в повечето случаи е по-толерантния и по-достъпния. С него се общува по-лесно, а и вече сте го спечелили – от момента, когато синът му се е влюбил във вас.

Бъдете усмихната и не се дръжте твърде дръпнато. Покажете, че с вас се общува нормално. Разкажете шега, ако моментът го позволява, но внимавайте с цинизмите – няма да направят добро впечатление.

Опитайте да бъдете спокойни – това ще ви позволи да бъдете уверени и всичко да мине гладко. Ще бъде необходимо време да покажете истинската си същност, както и да ви възприемат.

Бъдете уважителни и бъдете себе си – ще ги спечелите. А ако майка му не желае да ви хареса, просто така от инат, не го приемайте лично. Продължете да се държите нормално, както до сега. Вие сте избраницата на безценния й син – рано или късно ще се наложи да ви приеме.

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати