Как да предложа брак

Предложение за брак

Когато сте решили да предложите брак на любимата си, трябва да го направите така, че после през целия си живот тя да си спомня този важен момент.

Ако тя е от жените, които обичат да са в центъра на вниманието, за нея ще е важно този романтичен момент да е споделен и с други хора.

Затова направете й предложение, когато сте сред хора, а най-добре е да го направите пред нейните приятелки. Естествено, трябва да сте сигурни, че отговорът ще е положителен, иначе рискувате да станете за смях пред мощна дамска група.

Предложението за брак трябва да се направи в подходящ момент, за да се подчертае неговата тържественост. Не трябва да предлагате на любимата си брак след напрегнат ден, оставете това за момент, в който тя е спокойна.

Сватба

Не правете предложението със спокоен тон, все едно обсъждате каква ще е вечерята. Не правете грешката да кажете: „Така и така сме заедно, дай да се подпишем”.

За да направите истинскопредложение за брак, коленичете и й кажете с най-сериозния си тон: „Обичам те. Ти си жената, с която искам да остарея. Ще се омъжиш ли за мен? ” Добре е внезапно в ръката ви да се появи кутийка с годежен пръстен, който е мечтата на всяка жена.

Ако всичко това не предизвика положителен отговор и сълзи на щастие, това означава, или че тя се страхува от брака, или че не смята да задълбочава отношенията си с вас.

Съвременните еманципирани жени понякога не могат да се измъчват месеци и години, докато избранникът им реши най-накрая да им предложи брак, затова взимат инициативата в свои ръце.

В ситуация, в която дамата предлага брак на любимия си, важат същите правила, както и при класическото предложение за брак от мъж на жена.

Ако дамата предложи брак на любимия си пред много хора, има много по-малък шанс да получи отрицателен отговор. Ако мъжът откаже на нежното създание, това може да се окаже краят на връзката им, тъй като едва ли има жена, която да преглътне отказ за сватба.

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати