Как да задържим мъжа до себе си

Как да задържим мъжа до себе си

Мъжката природа е съвсем различна от тази на жената, но дори да не бяха едно нещо трябва да признаем – и мъжете и жените обичат да бъдат спечелени. Едно от важните правила в една връзка е да печелите човека до себе си. Не си въобразявайте, че след като вече сте заедно, това е достатъчно. Показвайте на мъжа до вас с някакви жестове, че той е все още важен, че все още се чувствате както в първия ден с него.

Лична свобода – мъжете не са привърженици на каишка около врата

(така както и жените) и за да избегнете проблеми, най-добре му давайте свобода или поне го оставете да мисли така. Не го задушавайте и не бъдете бдителна всеки път, когато излиза без вас. Дори е по-добре да излезе с приятели, но без вас, покажете му, че му имате доверие, но не го нападайте с въпроси след като се прибере.

Не се вглеждайте в дреболии – мъжете не са по детайлите, за тях цялото е по-важно. Малките дребни детайли – просто не ги забелязват, за каквото и да говорим. Затова сдържайте се и не правете скандали, защото не е забелязал някакъв малък нов детайл по вас, например.

Скандалите пред хора – абсолютно забранени. Проблемите са си проблеми, но се решават между двамата. Намесата, дори индиректна, на всякакви външни лица е абсолютно неуместна. Ако е пред негови приятели, той ще се почувства изключително зле и дори слаб, а ако е пред ваши, ще изглежда сякаш всичко е срещу него.

Как да задържим мъжа до себе си

Бъдете усмихната и слънчева – това в никакъв случай не е съвет, не споделяйте проблемите си, по-добре ги скривайте. Но ако всеки ден сте нацупена, сърдита с болно изражение на лицето, това няма как да направи добро впечатление и няма как да го задържи дълго време. Преди всяка среща с вас той ще си мисли „Сега пак ще е ядосана за нещо”, а това не е във ваша полза.

Уважение – уважението в една връзка е на първо място, както за него, така и за вас. Уважавайте личното му пространство, както искате да бъде уважавано вашето.

Правете комплименти, благодарете за подаръци – погрешно е мнението, че мъжете не обичат комплиментите, дори напротив. Всяка добра и мила дума от ваша страна остава дълбоко в съзнанието му. Накарайте човека до вас да се почувства специален, точно както той го прави всеки ден за вас.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Красимир
Красимир
25.03.2014 21:23
Много правилно казано . Добрата дума и начина да накараш някого да се чувства специаен са много важни
0
0
Тя
Тя
24.01.2014 17:53
Хм... Въпросът не е как, а защо:)
0
2
десислава
десислава
25.08.2013 09:33
Липсват основни качества на жената,които трябва да се подчертаят относно задържането на мъжа
1
0