Тенденции при сватбените церемонии

Сватба в замък

Сватбата е много важна и за булката, и за младоженеца. Като че ли дамите влагат повече сили и идеи в това този ден не само да бъде най-хубавият в живота и на двамата до сега, но и да бъде уникален, единствен по рода си.

Все по-трудно става нещо да се нарече уникално особено при сватбените церемонии – всякакви идеи могат да бъдат осъществени от сватбената агенция и въпреки, че две церемонии никога не могат да бъдат еднакви, младоженците държат тяхната да бъде първа от вида си.

Ако не можете да създадете уникална сватбена церемония, защото повечето идеи вече са осъществени или твърде скъпи – измислете я, превърнете илюзията в реалност, направете този ден в приказка без това да коства много.

Сватба на открито

Много често през последните години младите момичета започнаха да наемат повечето аксесоари за сватбите си – бижута на известни марки, рокли на скъпи световно известни дизайнер, които в един добър магазин биха могли да ви ушият. В крайна сметка, всичко това след края на сватбата почти никога не се носи, така че е изключително практично.

В тенденция напоследък се превръща т.нар изнесен ритуал, който е католически. Ако преди време беше невъзможно дори да си представиш подобна церемония, то днес вече може да извикаш лице от ритуална зала на мястото, където двамата сте избрали и да ви венчае.

Сватбена торта

Тенденция в сватбените церемонии напоследък се е превърнала зелената идея – свързано е с проблемите с екологията, липсата на внимание и почитане на природата. Става дума за поканите, например, вместо да ги изпращате по стара традиция на хартиен носител, можете да ги „пуснете” по имейла. Можете също да си поръчате всичко да бъде изработено от органични тъкани.

Друга част от сватбената церемония са пръстените – много известни двойки подаряват пръстени, които са с история и са останали от поколения в семействата им. За сватбените торти, които несъмнено са част от празненството, можете да изберете всякакъв вкус и цвят – прието е тортата да бъде съчетана с темата за сватбата, поне цветово.

Сватбените пътешествия са кулминацията във всяка сватба, но не всяка двойка може да си позволи лукса на Малдивите, например. Голяма част от младоженците избират не толкова пищна сватбена церемония, за да могат да заминат на сафари или на почивка на някое екзотично горещо място, а защо не и да обиколят част от света.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати