Търсете си забавен мъж

Забавен мъж

За да сте винаги в добро настроение и общуването със силната половинка да е непрекъснато удоволствие, намерете си забавен мъж, който да е често до вас.

Според специалистите жените, които имат забавен мъж за половинка, се чувстват много по-добре. Забавният кавалер винаги намира начин да повдигне духа на партньорката си и да я подкрепи и в най-трудните моменти.

Забавният мъж е много ценен за дамите, тъй като чувството му за хумор го спасява и от най-трудните ситуации. Дори да се приберете от работа в ужасно настроение, той ще ви ободри и ще ви накара да се усмихнете. Забавният мъж е перфектен и в мъжка компания, затова е ценен от всички.

Щастие

Мрачният мъж е подходящ само за дами, които са на мнение, че постоянното мърморене и навъсен вид са гаранция за вътрешна сила. Често обаче общуването с такъв мъж се превръща в истинско наказание за жената, която го е избрала.

Забавният мъж, от друга страна, понякога може да прекали и да се опита да е остроумен дори в момент, когато нежната му половинка има нужда от това някой просто да я изслуша.

Но това често е за предпочитане пред мрачния поглед и постоянното мълчание на сериозните мъже, вглъбени в себе си.

Среща

Забавният мъж е истинско съкровище, тъй като винаги е душата на всяка компания. Така дамата му ще е поласкана всеки път, щом са сред хора, защото нейният избраник ще успява да развесели всички.

Забавният мъж винаги има подходящи интересни истории за най-различни хора и събития, които няма как да не разведрят и най-сериозния човек.

Забавните мъже често са и много добри любовници и за тях е по-важно удоволствието на дамата, отколкото тяхното собствено. Такива мъже успяват да превърнат всяко едно съвместно преживяване с любимата си, и особено часовете в спалнята, в истинска приказка, пълна с усмивки от удоволствие.

Рейтинг

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
1
1
30.10.2013 19:58
Ако бяхте казали и къде могат да бъдат намерени тези забавни мъже, цена нямаше да имате! :D
2
0