ezine.bg»Статии»Семейство»Сватба»Как да украсим сватбената лимузина

Как да украсим сватбената лимузина

Нина НордНина Норд
Джедай
2k363
Сватбена лимузина
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
79.00 лв.
Виж ››

В най-важния ден в живота на влюбените – тяхната сватба, лимузината трябва да е украсена подобаващо. Традиционната украса предвижда сатенени или тюлени ленти, цветя и цветни балони.

Често се използват и големи пръстени, които символизират преплитането на съдбите на двамата млади завинаги, както и прозрачно було от тюл, което символизира воала на булката.

Напоследък за украса на сватбените коли се използват сърца, направени от рози или плат, които украсяват предния капак на лимузината, където са младоженците. Още по-красиво изглеждат сърцата, ако са направени от живи цветя.

Добра идея за украса на сватбената кола е капакът на лимузината да се аранжира с полупрозрачни цветни ленти от тюл, които са кръстосани и на мястото на кръстосването се слага по една роза.

Сватба

Венци от червени рози могат да украсят джантите на сватбената кола. Колите в светли цветове се украсяват с ярки композиции от цветя, а тъмните коли – със светли ленти и светли цветя.

Ефектно изглежда, ако на сватбата младоженецът пристигне с черна лимузина, а булката – с бяла. След бракосъчетанието двамата сядат в една от колите.

Много красиво изглежда, ако колата на булката е украсена в горната си част с воал, а отпред се закрепят красиви големи червени устни. Колата на младоженеца се украсява с декоративен голям черен цилиндър и бяла папионка на предния капак.

Най-добре изглежда сватбеният ескорт, ако всички коли са еднакви на цвят или поне са със сходни цветове. Когато се използват балони за украса на сватбената кола, трябва да се избягват евтините варианти, защото такива балони се пукат още като тръгне колата.

Ако сватбата е през лятото, композициите от цветя трябва да се оформят професионално, тъй като горещото време може да съсипе вида на украсата на колата. За тази цел се използват допълнителни епруветки с подхранващ разтвор, които се закрепват към колата.

Изкуствените пеперуди изглеждат много ефектно като украса на сватбената кола. Те могат да се съчетаят с цветя в контрастен цвят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати