ezine.bg»Статии»Семейство»Семейни Отношения»Как да го разобличим в изневяра

Как да го разобличим в изневяра

Изневяра

Ако мислите, че силната ви половинка е решила да се забавлява с някоя мацка, лесно можете да разберете това.

Едва ли има жена, която би се зарадвала да открие, че мъжът й смята за съвсем нормално понякога да преспива и на друго място, за да разнообрази любовния си живот.

Не е необходимо да видите мъжа си с друга или да го хванете на калъп, за да сте убедени, че ви изневерява. Има много начини да разберете, че това е така.

Това проличава най-напред в начина, по който вашия любим се отнася към вас. Ако никога досега не ви е правил подаръци без повод и изведнъж започне да проявява желание да ви радва с цветя и парфюми, преди да е настъпил рожденият ви ден, трябва да сте нащрек.

Всяка промяна в поведението говори за това, че в мъжа ви нещо се променя. Промяната ще личи и в начина му на обличане – той може да смени рязко имиджа си – от спортно-елегантен стил да предпочете изведнъж костюмите или пък обратно. Това може да се дължи на влиянието на новата му любовна тръпка.

Ако той не променя стила си, но изведнъж изпитва желание да обикаля магазините и да си купува нови дрехи, а не кани вас, въпреки че досега винаги заедно сте подбирали нови неща за гардероба му, също трябва да се усъмните. Нищо чудно разходките по магазините за мъжка мода вече да се правят с друга жена.

Интимни проблеми

Не на последно място стои въпросът за преживяванията в спалнята. Ако мъжът ви внезапно изгуби интерес към секса и се оправдава с главоболие и умора, или пък се опитва да претупа набързо съпружеските си задължения, това също трябва да ви накара да се замислите за причината.

Не стигайте дотам да се правите на шпионка и да дебнете мъжа си около офиса му, да го следите, щом излезе от дома ви или да претърсвате джобовете и компютъра му.

Ако искате да разберете истината, просто го попитайте и най-вероятно ще получите отговор. Въпросът е дали сте готови за неговия отговор и какво ще е вашето решение, ако той си признае, че има друга.

А ако просто сте решили да направите скандал и след това да го оставите да си прави каквото си иска, това няма да се отрази добре на връзката ви.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Михаил
Михаил
01.01.2014 01:58
Това са пълни простотии,ако изневеря на жена си нито един от вашите симптоми няма да го има,явно сте пълни аматьори и много заблудени лапета,опитния коцкар знае как да го направи без да го усетят,Вие какво,реклама ли си правите,ами пробвайте при мен тогава,ще ви дам всички свои данни,но съм сигурен че не Ви стиска!!!!!
0
0
 аз
аз
30.08.2013 01:07
Не съм съгласен, не е вярно.
1
0
Кети
Кети
12.06.2013 09:32
Тук нещата са казани много точно, явно авторката е мъдра и наблюдателна жена. Но моята тъжна констатация е, че стигне ли се дотам, нищо не помага. Сцени, скандали, следене - това е много унизително и за двамата, и безрезултатно. Може да постигнете обратния резултат - да му писне от вашите скандали и да отиде при другата.
7
0
Борислав
Борислав
15.04.2013 17:09
Абсолютно правилно наблюдение от страна на жените, когато открият, че партньорът им изневерява. Ние мъжете не винаги съумяваме да се прикрием, докато жените успяват.
0
0
Случайна
Случайна
24.03.2014 17:58
По принцип, за да стигнат до изневяра и да рискуват жените трябва да се емоционално обвързани с Другия, а една влюбена жена не умее много да се прикрива, да не говорим пък, че има потребност да говори за новите си чувства. Така че е много по-прозрачна от мъжа, който изневерява само заради единия секс, без да влага чувства.
0
1