ezine.bg»Статии»Семейство»Сватба»Идеи за практични сватбени подаръци

Идеи за практични сватбени подаръци

AdminAdmin
Дарт Вейдър
1k182492
Подаръци за сватби
Фасонка със сензор за движение, 60 W
Практичен аксесоар за вашия дом:
Фасонка със сензор за движение, 60 W
32.00 лв.
Виж ››

Вече сте получили покана за сватба и усмихвайки се за предстоящото парти, се сещате, че на сватба без подарък не се ходи. Ами сега?

Да, положението става още по-сложно, ако не познавате добре вкусовете на младоженците. Но това не е причина за тревога, защото ние ще ви помогнем с няколко идеи за практични сватбени подаръци, които никога не са излишни.

1. Нещо красиво

Дори да са младоженците да са твърде практични натури, една кристална ваза или лична рамка за снимка, винаги ще им напомня за този момент. Ако успеете да подберете правилно снимката, подаръкът ви може да стане доста сантиментален. Например, ако булката и младоженецът са ваши общи приятели, изберете фотос, на който сте заедно в някой радостен момент.

2. Готварска книга

Чаршафи

Без значение дали младоженците са прекрасни готвачи или не, готварската книга има своето място във всяка кухня. Ако имате насреща добри готвачи, изберете книга за напреднали - най-добре лъскаво и скъпо издание. Всеки знае, че любовта на мъжа минава през стомаха.

3. Чаршафи

Оставяме на вас да изберете дали ще са от сатен или от естествени влакна.

4. Порцелан

Във всяка къща има по един порцеланов сервиз. Можете да изберете сервиз за хранене, чай или кафе.

Прибори за хранене

5. Прибори за хранене

Изберете такива, които могат да се използват и за официални поводи. За щастие изборът по магазините е голям.

6. Покривка за маса

Изберете ленена покривка за маса със салфетки от същия материал към нея. Естествените влакна издържат по-дълго при употреба, а и винаги изглеждат по-стилни.

7. Кърпи

Тук може да се отдадете на фантазията си без никакви притеснения. Сигурно е, че приятелите ви използват кърпи. Кърпите с монограм са един елегантен подарък за сватба. Ако пък предпочитат халати, тогава изберете тях, но се съобразявайте с размерите на младоженците.

Готварски прибори

8.Поднос

Без значение дали животът им се свежда най-често до хапване на бързо пред телевизора или спокойна вечеря в трапезарията, подносът винаги е необходим. Най-удачно е да подберете красив и стилен поднос, който може да се използва и за аксесоар в кухнята.

9. Прибори за рязане

Този подарък е много практичен и необходим. Дали ще купите цял сет ножове и ножици или ще вземете магнитна поставка и един-два вида ножа. Ако не сте от хората, които правят разлика между ножа за филе и ножа за месо, проучете няколко уеб страници, изобилстващи с информация и модели. Младоженците ще оценят високо вашия избор за подарък. Но не забравяйте, че подаряването на остри предмети е свързано и с доста суеверия.

10. Съдове за готвене и печене

Търсете съдовете с незалепващи покрития - най-добре керамични.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати