ezine.bg»Статии»Семейство»Сватба»Как да организираме ергенско парти

Как да организираме ергенско парти

Ергенско парти

Избран сте за кум и освен отговорността за пръстените ви се пада и тази за организацията на ергенското парти. Предполага се, че партито трябва да е невероятно забавно, но самото му организиране може лесно да ви причини стрес. За последното не се плашете, защото сме приготвили съвети за това как да организирате ергенско парти без да се чувствате под пара.

1. Направете списък с варианти

Напишете възможностите за ергенско парти, за да може младоженецът да си избере една от тях. Помислите за това, което би му харесало. Дали можете да му предложите голф, луда вечер в града, вечеря, пътуване до Вегас, къмпингуване или да му предоставите апартамента си?

Стриптийз

2. Обсъдете вариантите с младоженеца, като имате предвид какво можете да си позволите и с кое ще се справите. Не забравяйте, че това е неговата нощ и тя трябва да е прекарана повече от добре. Ако не му допада идеята за луда вечер, която завършва в стрипийз клуб, то ваша е отговорността да изясните това на гостите.

3. Направете списък с гости

Който и да включите в него, бъдете сигурен, че е одобрен от младоженеца.

4. Изберете дата подходяща за събитието.

5. Изпратете поканите, с точното указание за времето и мястото.

Организиране на ергенско парти

6. Направете резервация

Особено ако сте по-голяма група, това е задължително. Ако планирате нощ в града и финансовите ви възможности го позволяват, е добре да наемете лимузина, за да не се налага никой да кара. За нея също е препоръчително да направите резервация на време.

7. Бъдето в кондиция

Тази нощ зависи най-вече от кума, затова се опитайте да бъдете под контрол и да подсигурите забава за всички.

8. Разчупете леда

Някои от гостите на партито може и да не се познават, а други да се окажат стеснителни. Затова бъдете готови да завържете разговор и да разчупите леда, така че да превърнете партито в незабравима нощ.

Ако ергенското парти е в нощта точно преди сватбата, се уверете, че младоженецът няма да бъде махмурлия на следващия ден. Не искате да провалите церемонията, нали?

Рейтинг

5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати