ezine.bg»Статии»Семейство»Сватба»Как да си направим моминско парти

Как да си направим моминско парти

Моминско Парти
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
Виж ››

Най-важното за моминското парти е да има настроение. Всички присъстващи дами трябва да се чувстват добре и да се забавляват, начело с бъдещата булка. Има няколко неща по организацията, които са по-важни, но какво точно ще правите на партито зависи от желанията на булката и от разбирането й за забавление.

Първо, за да успеете да организирате всичко за този повод, хубаво е да си отделите поне седмица, дори десетина дена. Насрочете дата на партито, която разбира се, ще е удобна за бъдещата съпруга. Най-добре би било моминското парти да бъде 5 – 7 дена преди самата сватба.

Тъй като булката несъмнено има много насъбрани емоции, ако направите парти във вечерта преди сватбата, може нещата да се объркат. Или хората няма да се отпуснат заради важното събитие на другия ден или пък така добре ще се отпуснат, че сватбата ще мине някак между другото.

Булчинско парти

Организацията се прави от кумата, която взима за помощници няколко от най-ентусиазираните девойки-приятелки на булката. На купона можете да поканите колкото момичета желаете – задължително обаче трябва да са приятелки на булката.

Организаторите трябва да намислят къде ще се състои партито, какъв ще е сценарият за него, какви ще са закачките, които ще бъдат отправени към главното лице – бъдещата булка. Предполага се, че кумата има достатъчно информация са сватбата, така че спокойно може да организира моминското парти в същия стил, както сватбения ден.

Парти

Хубаво е разходите за партито да се разпределят между присъстващите. Колко точно ще ви струва не може да се каже, тъй като зависи от много фактори.

Можете да допълните цялостната атмосфера с малки подаръчета отправени към булката и такива, които да останат за спомен на присъстващите.

Всичко зависи от това дали момичето, чието парти организирате, има чувство за хумор или не. Можете да й поднесете красиво и старателно украсена метла, някакви секс играчки, ако можете измислете някакви забавни правила за добра съпруга. За останалите направете малки късметчета, които също да са забавни и в духа на предстоящото събитие.

Можете да посетите бар или дискотека, където да завършите щурата вечер с много танци и забавление. В случай, че искате да отидете да потанцувате на заведение, направете резервация предварително. Ако държите да има стриптийз, можете да поканите такъв на мястото, където сте организирали всичко.

При положение, че разполагате с повече пари, можете да заведете булката някъде извън града – да се отпусне и да забрави за малко олелията по сватбените приготовления.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати