Омъжените жени са с най-успешна кариера

Кариера

До всички жени, чиято кариера е в застой от дълго време – ново изследване доказва, че можете да се придвижите напред професионално, като се омъжите. Голяма част от амбициозните жени се притесняват, че ако сключат брак, това няма да им дава възможност да се издигнат в професионално ниво.

Предполага се, че за да си добър в нещо, трябва да се лишиш от друго, но според резултати от проучване това не се отнася за жените, които искат да имат и семейство и успешна кариера.

Според американски експерти омъжените дами имат много по-успешни кариери от необвързаните жени. С други думи, ако искате да имате висок пост на работа и да сте щастливи в личния си живот, мисията не е невъзможна - кажете „Да! “ на любимия и кариерата ви ще тръгне нагоре.

Работа

Статистиката обаче показва, че независимо от това какви ползи донася бракът на жените, повечето дами не искат да се венчаят между 20 и 30 годишна възраст. Повечето жени избират да се задомят официално, след като са навършили 30 години.

Анкета е направена сред успешно реализираните жени. Резултатите от нея показват, че една трета от дамите с най-голямо удоволствие биха се върнали към традиционно определяната им от обществото роля на съпруга, домакиня и пр.

Омъжените жени може и да имат мечтаната кариера и семейство, но това не е всичко, от което се нуждаят. Проучване доказва, че 15 на сто от дамите с халка на пръста си мечтаят да имат по-млад мъж до себе си.

Семейство

22 на сто от жените, които са анкетирани твърдят, че ако някога си позволят да изневерят, то със сигурност ще го направят с мъж, който е с десет години по-млад от тях.

57 % от необвързаните мъже, които са участвали в проучването, признават, че са имали афера с по-възрастна от тях жена. 24 на сто от женените господа са имали връзка с жена, която е била с десет години по-възрастна от тях, сочат резултатите от изследването.

Според сексолозите, с времето сексуалното желание при жените се увеличава. Мъжете пък от своя страна са най-готови да експериментират на възрастта между 20 и 30 годишна възраст.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Име
Име
01.12.2013 23:35
Точно така - съпруга,майка, домакиня (дори не буквално) и човек! А не парти-гърла, вечно запазена балканска прелест и бургия.
2
2
Късноосъзнала се жена с повече от успешн
Късноосъзнала се жена с повече от успешн
01.12.2013 18:12
Много пагубна за обществото тенденция. Явно неразбиране на ролята на жената да бъде съпруга, майка и домакиня.
2
2