Големината на годежния пръстен показва колко обичате жена си

Предлагане на брак

Бракът е важна стъпка и за мъжа, и за жената. Предложението, независимо от кого от двамата ще дойде, също е много съществена част – да се избере мястото, точният момент, конкретните думи.

Обикновено предложението за брак правят господата, като предварително разглеждат момента от всички възможни страни, за да са сигурни, че няма да има някакъв проблем.

Но освен да измислят къде и как да предложат на своята любима жена, господата имат за задача да изберат точния пръстен.

Според скорошно изследване една трета от жените не са особено доволни от предложението за брак, което са получили от половинките си.

Резултатите от изследването показват, че 21 % от запитаните омъжени или вече разведени жени казват, че не са се впечатлили как мъжете им са им предложили брак. Дори 13 на сто от анкетираните дами били толкова отчаяни от това, че не са успели да изживеят мечтата си, че им се приискало да заплачат.

Годежни халки

Една от най-често срещаните грешки е размерът на пръстена – оказва се или твърде малък или пък прекалено голям. Според изследването някои господа предлагат брак на своите половинки без да имат пръстен, което допълнително усложнява ситуацията.

Голям процент от жените споделят, че много биха се развълнували и зарадвали, ако половинката им предложи по традиционния начин – паднал на едно коляно. Дамите споделят, че им харесва дори мъжът на живота им да поиска ръката на своята любима от семейството й.

Съвременните булки толкова силно искат перфектния годежен пръстен, че не желаят половинката им дори да си помисля да пести от това. Цели 45 на сто от запитаните жени твърдят, че ако мъжът им няма възможност да купи пръстен, трябва задължително да вземе заем, но в никакъв случай не бива да се примирява с нещо по-скромно.

Според 38 на сто от жените големината и качеството на годежния пръстен всъщност показва колко точно ги обича партньорът им. 10 процента твърдят, че биха променили размера на камъка с по-голям, а 12 на сто биха променили стила на бижуто изцяло.

Рейтинг

5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати