Най-честите признаци за мъжката изневяра

Изневяра

Когато един мъж изневерява, съществуват няколко признака, по които да разпознаете това. Тяхното наличие, заедно или по отделно, е сигурен знак, че половинката ви кръшка.

- Без никакви очевидни причини рязко променя външния си вид

Много мъже не държат особено на хигиената си. Ако преди време ви е отнело доста време да научите съпруга си да се къпе поне веднъж на ден, а напоследък той прави това и сутрин, и вечер (особено вечер, когато уж отива на по бира с приятелите), имайте едно на ум. Също и когато изведнъж подмени гардероба си, а на етажерката в банята се появи нов парфюм, закупен без вашето мнение, до което досега е било важно за него.

- Той променя отношението си към вас

Ако преди е бил изключително ревнив към вас и е побеснявал от ревност при всеки поглед, който чуждите мъже хвърлят към вас или към всяка минута закъснение след работа, но вече това не му прави впечатление, има нещо гнило.

Ако преди е харесвал всичко във вас – от стила на обличане, до кулинарните ви умение, а сега ви намира кусури за най-малкото (за прегорелите във фурната картофи, например), критикува ви за щяло и не щяло, значи вероятно подсъзнателно той ви сравнява с някоя друга и се опитва да издигне на пиедестал нея, зачерквайки вас от живота си.

- Започва да прекарва много време на работа

Оправданията са безкрайните срещи, преговори. В най-лошия случай мобилният му телефон започва често да бъде изключен или извън покритие. Появява му се внезапно командировка до съседни градове.

- Появява се "нов колега"

Най-честите признаци за мъжката изневяра

Изведнъж се появява "нов колега", който започва да звъни на съпруга ви по всяко време на денонощието. И вашият кръшкач хуква на кафе, на по бира или на вечеря с мнимия колега. Уж по бизнес, по работа... Айде, бе! Когато поискате да ви запознае с новия му колега, той се оказва или прекалено зает, или вече уволнен, или пък...

- Носи мобилния телефон навсякъде със себе си

Ако не се разделя със слушалката дори и в банята и тоалетната, вероятно се страхува, че по това време може да звънне ТЯ или да изпрати смс. Разговорите в съседните стаи, далеч от вас, също са съмнителни.

Най-честите признаци за мъжката изневяра

- Компютрите и чатовете

Изведнъж започва да се застоява твърде много пред компютъра. И да си общува в чата със "съученици от университета". А опитите ви да надникнете зад рамото му, водят до скандал.

- Промени в секса

Сексуалните ви живот се превръща в изключително монотонен и онова нещо върху спалнята се случва твърде рядко. Явно това за него вече е твърде досадно занимание. И как няма да е, когато той изразходва енергията си извън семейното ви ложе. Има я и обратната страна на монетата. Ако до преди време мъжът ви е бил скучен в секса, а изведнъж започне да ви кара да експериментирате и да изпробвате пози, които преди не сте практикували.

- Колата му

В колата му непрекъснато намирате забравени вещи. Или по тапицерията има следи от червило. А позицията на дясната седалка, която по принцип е позиционирана за вас, често изменя местоположението си.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 4
3 5
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (25)

Изпрати
Реалистката
Реалистката
08.08.2014 18:08
Аз лично съм на мнение, че ако един мъж или жена, са наясно, че не могат да живеят с 1 човек, то..... ама моля ви господа и госпожи прелетни птици, живейте си сами и не се обвързвайте! Не са ни дадени морални права да се подиграваме с чувствата на другите. Пъркайте си и се молете на стари години да има кой да ви подаде чаша вода....
43
3
nora
nora
08.06.2014 04:02
Има мъже които просто не могат само с една жена
13
5
Албена
Албена
25.03.2015 20:20
И това какво оправдание е???
4
0
хмм
хмм
24.04.2014 11:23
Ако не му даваш секс-от другаде ще си го намери.Ако не му даваш спокойствие,другаде ще търси.Както и жените,така и мъжете имат причини да изневеряват.Преди да пребиете половинката си,замислете се дали вие не сте направили нещо.Понякога емоционалната връзка просто се изтощава и той ще потърси страстите при друга,но ще е само това.А друг път те се влюбват и тогава е най-добре да не се опитвате да "поправите" нещата.
15
3
димитров
димитров
31.01.2014 08:44
абе всеки човек търси на вън това което му липсва в къщи факт
16
9
Анни
Анни
28.01.2014 16:07
Аз лично несъм на мнение че мъжете неполучават дадени неща и за това изневеряват знам даже че незнаят защо го правят
19
6
Мъж
Мъж
07.01.2014 09:01
Дами и вие не сте цветета за мерисане. По последни проучвания жените изневеряват доста повече от мъжете. И обичате да си държите една вратичка отворена винаги. Ако стане нещо да има на кой да се опрете. Изневярата се хваща лесно, не ви трябва да следите един тон глупости. Ако наистина познавате човека до вас, то веднага след като направи нещо ще си проличи по промяната в държанито. Най- често хората започват да се държат по мило от обикновено, като по този начин се опитват да изкупят греховете си пред съвеста си. А ако той знае нещо за теб, но се прави, че не знае или не е много сигурен, то тогава ще се държи малко по отдръпнат. Късмет и хубави дни ви желая дами!
14
3