Как да разберем, че сме с правилния човек

Флирт

Екип от американски психолози, социолози и преподаватели подредиха признаците, по които може да се разбере, че един човек е открил правилния за него партньор.

Споделяте от какво имате нужда

Според известната американска сексоложка доктор Тами Нелсън не е нужно партньорът да чете мислите ви, за да ви даде това, от което имате нужда.

Според доктор Нелсън един партньор трябва да се чувства уютно във връзката си, така че да сподели какво би го направило щастлив, а другият да изпълни желанието му.

Закуска

Американската сексоложка смята, че именно тези жестове карат хората да се чувстват обичани.

Продуктивни конфликти

Несъгласията са част от всяка една връзка и според специалистът по връзките доктор Тери Орбуч начинът, по който двама души се карат, показва как ще решават проблемите си.

В една здрава връзка дори скандалите трябва да са продуктивни, като не обиждате, не наранявате или пренебрегвате партньора си.

Взаимно физическо привличане

Тъжна Двойка

Американската журналистка Ирис Краснов смята, че човек се чувства привлекателен, само когато усеща силно сексуално привличане с противоположния пол.

Това ще завиши вашата самооценка и определено ще подобри взаимоотношенията ви.

Обща ценностна система

Нормално е с партньора ви да имате различни интереси, но според доктор Тери Орбуч за предпочитане е да споделяте една религия, едно отношение към финансите и еднаква гледна точка във възпитанието на децата.

Семейството и приятелите ви подкрепят

Наблюденията на преподавателя по социология доктор Уилям Брадфорд Вилкокс показват, че двойките, които са подкрепяни от близките си, по-рядко се разделят, за разлика от двойките, които не получават тази подкрепа.

Флиртуване

Приятелите и родителите ви дават обективна оценка на вашата връзка, каквато вие не можете да направите.

Сексуална удовлетвореност

Стабилна връзка се гради и на основата на задоволителен сексуален живот. Интимните моменти сближават още по-силно една двойка.

Според американския психолог двама души в една връзка трябва да се чувстват удобно да говорят за сексуалните си желания и да се наслаждават на интимността помежду си.

Общи планове за бъдещето

Социологът Уилям Брадфорд Вилкокс казва, че колкото повече една двойка казва Ние, вместо Аз, когато говори за бъдещето, толкова по-вероятно е тези двама души да останат заедно.

Общите планове за бъдещето за ясен знак за перспективна връзка.

Рейтинг

5 2
4 4
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
криси
криси
23.06.2014 21:52
даа,особено последното,да гледат в една посока.иначе и другите точки си губят смисъла.изпитано.
2
0