Кога е дошъл краят на едно приятелствo?

Приятелки

Късметлии са онези, които имат дългогодишни приятелства. В днешно време обаче съществуват много фактори, които ги разрушават. В пошло време като нашето хората са станали големи егоисти, лицемери, а човещината е останала далеч зад тях.

Експертите посочват, че дойде ли моментът на чести дразги, разногласия и спорове, е дошъл и краят на приятелството. Знак е и фактът, че от отсрещната страна не се усеща добронамереност, близостта и приятелската подкрепа. Не е хубаво човек да усеща, че е използван, а нормалните взаимоотношения между приятели да са като подаяние.

Животът често се променя така, а и хората порастват. С това се променят и личностните приоритети и виждания за поведение и качества. Това също често разделя хората, независимо колко дългогодишни приятели са те, независимо колко щастливи мигове и тревоги са споделяли.

Знак може да е и моментът, в който усещате, че по време на срещите няма какво да си кажете, и по–точно - не чувствате човека достатъчно близък, за да споделите каквото и да било. Вече не се смеете заедно, не се забавлявате, а моменти стават трудни и натоварващи, за да продължавате да си го причинявате.

Приятелство

Всеки би се почувствал изоставен, ако научава последен за всички около своят приятел. Става много сконфузено и неуважително, ако всичко се случва по този нелеп начин, вместо хората просто да поговорят и следващия път, като се видят на улицата, поне да се поздравят с Добър ден, днес май ще е слънчево...

А ако вашият скъп приятел започне постоянно да Ви критикува, не се и опитвайте да връщате нещата. Фразата, че всичко е за добро, ще свърши работа. Разширете мирогледа си, не забравяйте да потърсите вината първо в себе си и не се корете за нищо, защото всеки е взел най–доброто от приятелството.

Рейтинг

5 0
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати