Коя е перфектната женска половинка?

Перфектната жена

Да намери човек своята сродна душа не е просто късмет, но някога и предизвикателство. И за да бъде тя оценена високо, е нужна вибрация на една и съща честота, сходни интереси и уважение. За някои перфектната жена е тази, която е домакиня, за други деловата жена, а за трети е описаната по–долу.

Много хора описват идеалния за тях човек от женски пол като съратник, вярващ във възможностите на човека до себе си. Тя не допуска да се натрапва в личното Ви пространство, насърчава Ви да преследвате целите си. Освен това не подлага всяко Ваше действие на съмнение и има собствено мнение за всичко, без да го налага.

Тя има достатъчно високо самочувствие за себе си и не се опитва да Ви накара да я ревнувате. Няма нужда да се доказва постоянно и да играе игрички, за да изпъкне и да бъде оценена по друг начин и в друга светлина.

И единственото, на което държи, е да се отнасят към нея с нужното уважение, без да трябва да има поведение на принцеса. Тази жена осъзнава поведението Ви към приятелите и знае, че не може да очаква друго към нея самата. И естествено не би си позволила да е с друг тип мъж, освен с онзи, които е респектиран от себеподобните.

Любов

Друга характерна черта на тази перфектна половинка е способността ѝ да запази кътче от живота си само за нея. Да не Ви намесва във всеки нейн проблем и решения. Да, тя ще се посъветва с Вас, но не на всяка цена. Достатъчно е независима, за да натоварва околните с тревогите си. Тя е перфектната жена, която може би невинаги се справя перфектно, но има желанието и ѝ е неприсъща думата страх.

Нещото, което я описва също толкова добре, е спонтанното и превъплъщаване да бъде част от Вашата работна-, така и приятелска среда. Тя е истинска и вашите най–близки приятели я обожават. Тя е достатъчно зряла, за да направи добро впечатление и разбира се – умее да се забавлява.

Тази Ваша приятелка е разумна, умерено консервативна и влизаща в рамките на общоприетото подобаващо поведение.

Жена

Не по–малко важен е сексуалният Ви живот с нея. Повечето мъже споделят, че тя е достатъчно разкрепостена, понякога и малко срамежлива. И двамата запазвате пламъка и поддържате интереса, защото тя е перфектната за Вас.

При споровете тя също изпъква. Умее да разговаря, спокойна е и винаги стигате до консенсус. Никога не би се осмелила да се пошегува злонамерено с Вас, приятелите и семейството Ви, просто защото уважава всички Ви.

Перфектната жена знае какво иска от живота, с дните не променя своите ценности, виждания и винаги можете да разчитате на нея – за всичко.

И най–накрая - Вие се чувствате най–големия щастливец, че тя е избрала Вас, а Вие - нея.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати