Как да го отървем от властната майка

Властна майка

Има мъже, които са изцяло под влияние на майките си, към които не само са привързани, но изпълняват всяко нещо, което те им кажат.

Такива мъже като цяло имат големи проблеми в общуването с нежния пол, тъй като са свикнали за всяко нещо да се съветват с майките си.

А те рядко могат да се примирят с влиянието на друга жена върху синовете им. Затова е истинско чудо, ако майката на мъжа хареса някоя от неговите избраници.

В повечето случаи връзката не потръгва, а дори и да потръгне, всичко се срива, защото майката на мъжа се е намесила по един или друг начин.

Един от начините да отървете мъжа от властната му майка е да успеете да го убедите да заживее заедно с вас и да се отдалечи от нея.

Свекърва

Така нейното влияние значително ще отслабне и няма да има повод за скандали и да се стига до раздяла. Много трудно можете да се преборите с влиянието на властната майка, затова трябва да се подготвите психически за дълга и в повечето случаи безсмислена борба.

Ако усетите, че мъжът е хлътнал сериозно по вас, поставете му ултиматум – дали ще живее с вас или с майка си, но го направете нежно и дипломатично, за да не го уплашите.

Ако избере майка си, просто не отговаряйте на обажданията му и не го търсете. Ако по някакъв начин все пак успее да се свърже с вас и ви каже, че е взел решение във ваша полза, дайте му шанс. Но ако иска връзката ви да продължи под влиянието на майка му, откажете се от тази идея.

Можете да се опитате да се справите с проблема и като се опитате да намерите общ език с майката на мъжа, който е важен за вас.

Може би поведението ѝ е резултат от защитна реакция и тя просто се страхува да не остане сама и да се чувства изоставена и ненужна.

Опитайте се да разберете какъв е начинът на мислене на тази жена и може да се окаже, че ще успеете да намерите път към нея.

Никога няма да станете най-добри приятелки, но все пак може да има търпимост и тя най-накрая да се примири с факта, че синът ѝ може да обича и друга жена освен тази, която го е родила.

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати