Пет целувки дневно за щастлива връзка

Целуване

Запитвали ли сте се как може да постигнете идеалната връзка? Възможно ли е всъщност да сте с някого и винаги всичко да е прекрасно – да няма дребнави скандали, ревност или каквито и да е други проблеми.

Хората често казват, че животът не може да бъде пълен само с щастливи моменти, както е и невъзможно да съществува идеалната връзка. Резултатите от ново проучване опровергават това мнение.

Оказва се, че за щастливата връзка са необходими пет целувки дневно и точно три и половина години разлика с партньора. Това се твърди в резултатите от проучване, които са публикувани във вестник Дейли мейл.

Освен това за идеалната връзка се очаква виновният винаги да си признава след скандал и двойката да прави секс два пъти в седмицата, допълва се още в британското проучване.

Оказва се, че децата не присъстват във водещите фактори за успешна връзка. Хората смятат, че приятелските взаимоотношения с любимия човек и общите интереси ги сближават повече.

Сред двадесетте фактора са още общите вкусове – еднакви предпочитания към филми, храна, две еднакви хобита и, не на последно място, способността и на двамата да могат да готвят. Всички тези фактори помагат за постигането на хармония в отношенията между двамата.

Целувки

Анкетата, която е проведена сред 2000 души, показва още, че за пълното щастие партньорите трябва да си казват поне един път на ден, че се обичат. Освен това проучването показва, че за връзката е по-добре и двамата участници в нея да работят.

Две трети от всички, които са взели участие, смятат, че не е необходим брак, за да бъде успешна връзката. Щастливата и идеална двойка обича да пътува на непознати и нови места, освен това обича да разговаря.

Проучването показва, че за идеалната двойка за характерни още и следните неща – двамата да имат средно по трима общи приятели и да се прегръщат средно по пет пъти дневно.

Анкетираните участници са посочили и кое ги дразни в партньора – в списъка присъстват лошите шофьорски умения, оставянето на мръсни дрехи на пода.

Освен това непоносими се оказват караниците за пари и нежеланието на половинката да си пере дрехите.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати