ezine.bg»Статии»Семейство»Сватба»Как да декорирате сватбения автомобил?

Как да декорирате сватбения автомобил?

Как да декорирате сватбения автомобил?
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
79.00 лв.
Виж ››

Предстои ви сватба и се чудите как да декорирате автомобила, с който ще се возите в този щастлив ден?

Ако не наемате лимузина под наем и сватбеният кортеж се състои само от коли на роднини и приятели, спокойно можете да разгърнете своята фантазия.

Как да декорирате сватбения автомобил?

Най-важното, което трябва да запомните е, да украсите така автомобила, че декорацията да не пречи на шофьора зад волана. За украса се използват най-често изкуствени или свежи цветя, ленти, балони, декоративни пръстени или сърца, стикери във формата на сърца. Всички тези аксесоари се продават в булчински магазини, а също се предлагат и под наем.

Ако колата е светла на цвят, използвате ярки аксесоари: червено, синьо, златно, зелено. На тъмни автомобили можете да ползвате деликатни светли цветове, които да смекчат тежестта на тъмния цвят. Най-елегантен трябва да е автомобилът на младоженците, останалите коли от кортежа трябва да са по-скромно украсени. Най-добре е когато всички возила да декорирани в един стил.

Най-популярни са украсите от изкуствени цветя. Те са издръжливи, красиви външен вид и важното е, че не губят първоначалния си форма през целия ден, за разлика от естествените цветя. От изкуствените цветя се правят различни букети и венци, които се поставят върху предния капак, решетката на предната броня, върху задната броня или багажника.

Ако имате намерение все пак да украсите колата със свежи цветя, по-добре е да потърсите съвети на аранжор на цветя, който ще ги нареди по начин, който максимално да ги запази свежи за целия ден. Не прекалявайте със скоростта, в противен случай цветовата декорация ще отиде по дяволите.

Как да декорирате сватбения автомобил?

Композицията от два пръстена и цветя е най-често предпочитана от младоженците. Поставят се върху предния капак, но така, че да не пречат на видимостта пред шофьора.

Може да украсите колата с достатъчно балони, защото дори и да се движи с ниска скорост, все няколко от тях ще се откъснат. Затова е добре, когато са повечко.

Имайте предвид, че различните стикери под формата на сърца могат да оставят следи от лепило по автомобила, след което обаче то се почиства.

В крайна сметка украсата на сватбената ви кола може да е строго индивидуална и дело на вашето въображение. Пищно украсеният автомобил ще подчертае вашата индивидуалност и ще създаде празнично настроение!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати