Предлагат сватби за самотни булки

Булка

Въпреки че в днешно време сватбените церемонии не са много актуални, все още съществуват немалко дами, които в момента нямат партньор, но все пак биха искали да видят себе си в сватбена рокля. За представителките на нежния пол, които искат да се почувстват като младоженка, със специална за повода прическа и въобще да се потопят в цялата магия на сватбената атмосфера, имаме добра новина.

Компания в Япония реши да ощастливи всички тези копнеещи дами, като им предложи да изпитат цялата еуфория от сватбения ден, без да се налага да имат мъж до себе си и да се обвързват до края на живота с него, пише вестник Дейли мейл.

Странната и налудничава дори идея е наречена Солова венчавка и е хрумнала на фирмата Cera Travel от град Киото. Ако и вие сте от дамите, които нямат мъж до себе си или смятате, че той няма да се реши да ви предложи брак, плащайки си за Солова венчавка, ще получите двудневно сватбено пътешествие.

Освен това ще се порадвате и на първа брачна нощ, която ще е организирана в луксозен хотел, но ще се наложи да ѝ се насладите без младоженец.

Според услугата също така клиентките ще си изберат сватбената рокля, така че да преживеят всички емоции около този момент. Дами ще разгледат различни цветя и ще решат как да желаят да изглежда техния сватбен букет. Ще имат удоволствието да изберат и сватбената си прическа. Освен това компанията Cera Travel предлага и фигурант под наем, който да присъства на сватбената снимка.

Нестандартната услуга се предлага на пазара от месец юни. Солови венчавки струва точно 2750 долара. До момента тя се ползва с голям успех сред дамите, въпреки че се намират и такива, приемащи я с недоверие и скептицизъм.

Сватба

Според авторите на проекта от нея се възползват най-много жени, на които им е пределно ясно, че няма да имат човек до себе си скоро или такива, които биха искали да си припомнят преминалата отдавна сватбена емоция.

Сред клиентките на уникалната брачна услуга Соловите венчавки има и дами, които са прекалено заети с работата и нямат достатъчно време за истинска сватба.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Колева
Колева
31.01.2015 05:41
А моята агенция предлага младоженци под наем почосово, ...
0
0