Мъже раждат с жените си, за да изпитат болките им

Бременност

Както знаем, природата е отредила на жените нелеката задача да даряват живот. И макар повечето мъже да изпитват страх и ужас при мисълта за този процес, има много представители на силния пол, които биха искали да проверят какво преживяват жените, когато раждат бебета.

Именно по тази причина в болница в град Дзинан в източната китайска провинция Шандун мъжете си служат със симулатор на раждане, пише Дейли мейл. От здравното заведение искат да покажат на господата на какво се подлагат жените, за да ги дарят с потомство. Повечето ентусиасти, дошли да проверят какво изживяват дамите, са половинки на бъдещи майки.

Идеята ни е да обясним подробно какво представлява целият 9-месечен период на износване, който приключва с поява на бебето. Надяваме се, след като мъжете съпреживеят всяка болка и всеки трепет на бременните жени, да започнат да ги уважават повече, разкриват от китайската болница.

За да изпитат бъдещите татковци това, което техните половинки ще усетят по време на раждане, специалисти от здравното заведение използват специални машини, които да подразнят коремната област на мъжете с електрически шокове.

Раждане

Едни от участниците в експеримента са решили доброволно да се подложат на всичко. Други пък са били подтикнати от своите половинки. Факт е обаче, че не всички от господата могат да издържат на физическото страдание и дори се разплакват, обясняват специалисти от болницата.

Всъщност подобен техника за стимулиране не е нова за китайския народ. Преди време в Деня на майката любопитни господа от град Нанчанг също са се подложили на подобно мъчение, за да разберат какво им е на всички жени по света. Същият опит е правен и в телевизионен формат.

Експерименти като този се отразяват добре на мъжете, тъй като те най-после си дават сметка какво изпитват половинките им и не ги обвиняват за променливото им настроение.

Когато се поставиш на мястото на другия и видиш нещата през неговите очи, вече всичко е по-различно. Променя се и начинът, по който гледаме на половинката си, убедени са специалистите.

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари