Критериите, които показват, че сте с правилната жена

Любов

Въпросът по какво се познава, че до нас стои правилна жена, от години измъчва мъжката част от обществото. Екипи от експертите са се обединили около няколко критерии, по които да се съди за това.

1. Харесвате тялото ѝ – без значение дали става въпрос за по-слаба или по-пълна жена, един от основните критерии, които показват, че сте избрали правилната жена е, че харесвате нейното тяло и нямате никакви забележки към него.

Мъжете са различни – вкусовете им също. Именно заради това някой харесват повече големите гърди и дупета, а други предпочитат тънка талия и слаби крака.

Можете да сте сигурни обаче, че сте намерили момичето на живота си, ако вместо да гледате еротичен филм, предпочитате да я наблюдавате, докато се преоблича.

2. Задоволява ви сексуално – важен момент при избора на правилната половинка е и тя да бъде правилният ви сексуален партньор. Щастливите моменти под завивките гарантират и щастлив живот за в бъдеще.

Половинката ви трябва да ви пасва в сексуално отношение и затова е добре да знаете какво харесвате в спалнята и какво - не, за да намерите човек, който ще задоволява нуждите ви. Правилната жена ще ви възбужда и ще споделя желанията ви в интимен план.

3. Споделя интересите ви – жените често са далеч от типично мъжките теми като футбол и коли, но е много важно за добрата комуникация партньорите да има общи интереси.

Двойка

Ако футболът или автомобилите не са голямата страст на вашата половинка, то разберете поне дали харесвате един и същ стил музика и филми, за да има за какво да си говорите.

Като оставим настрани секса, именно темите, които са интересни и за двама ви, ще ви сближават повече. Така че е хубаво, ако се интересувате от спорт, да търсите идеалната жена във фитнеса, а ако сте интелектуалец – в театрите и галериите.

4. Има ви доверие - липсата на доверие е най-голямата спънка в любовните връзки. Няма мъж, който да не смята за секси леката женска ревност, но със сигурност ще стоят далеч от обсебваща личност, която ги дебне зад всеки ъгъл. Ако има доверие, спокойствие и взаимно разбиране във вашата връзка, то със сигурност сте намерили правилната жена.

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати