ezine.bg»Статии»Семейство»Семейни Отношения»Щастливият брак идва с 2 телевизора

Щастливият брак идва с 2 телевизора

Телевизия

Компромисите и доверието са основни стълбове на отношенията с партньора. Според проучване, обаче, има още един основен стълб, който ще гарантира щастлив брак – става дума за два телевизора.

Изследването е проведено във Великобритания и в него са взели участие 2000 човека. Ако искате да има мир, разбирателство и любов в дома ви, купете си още един телевизор, за да нямате караници с половинката за дистанционното, съветват учени.

Рядко се случва и двамата да обичат да гледат едни и същи неща. Караниците кое предаване да се пусне днес могат да бъдат доста ожесточени.

Същите са резултатите и за компютъра – необходими са два, за да има всеки възможност да го използва, когато желае и да прави каквото му е интересно. Изследването е публикувано на страниците на вестник „Дейли експрес“.

Разбира се, тези съвети в никакъв случай не отхвърлят традиционните препоръки – запомнянето на датата от годишнината, рождената дата и пр.

За да има истинска хармония в семейството специалистите съветват да оставяте електронните устройства поне в един ден от седмицата и да бъдете само с половинката си.

Телевизор

Технологиите са навсякъде около нас и някои експерти смятат, че те са напълно способни да развалят отношенията ни с любимия човек.

Основната причина за това са поддържането на отношения с бившия в социалните мрежи, криенето на пароли от половинката и т.н. Друга често срещана причина е, че хората се отчуждават – уж са заедно, а двамата са се взрели в таблетите пред себе си и не си обръщат никакво внимание.

Специалистите съветват да споделяте всичко с любимия си човек и да прекратите всякакви отношения с бившите се половинки. Това може да донесе единствено напрежение между вас и сегашната ви половинка.

Бъдете честни с човека до вас, правете компромиси, за да изградите и доверие по между си – това са най-важните неща за едно семейство, убедени са специалистите от Великобритания.

Анди Гибни е автор на книгата „Как да съблазните съпругата си (Или нечия друга)“ и според него в съвременния свят е истинско предизвикателство хората да успеят да запазят браковете си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати