Цели 65 процента от дамите не харесват годежния си пръстен

Годеж

Един от най-стресиращите за един мъж моменти е изборът на годежен пръстен. Ново проучване показва, че 65 % от представителките на нежния пол не харесват годежния си пръстен. Това допълнително засилва притеснението на силния пол.

До 50% от жените, които получават предложение за брак, веднага публикуват снимка на годежния си пръстен в социалните мрежи. Ново проучване обаче показва, че едва 45% от тях наистина харесват избора на партньора си. Поради това експерти създадоха наръчник за перфектния пръстен, който да помогне на господата да вземат най-доброто и правилно решение.

Един от основните съвети в него е, да не се залага на блестящи камъни. Те са правилен избор само за жени, които по принцип харесват пищните и блестящи бижута.

Каратът на избрания пръстен не е от особено голямо значение. Ако все пак искате да впечатлите с голям диамант, поискайте от бижутера да направи ореол около камъка, което увеличава визуално размера му, или просто купете по-голям, ако финансовото състояние го позволява.

Всъщност, единственото важно в случая е, да има диамант. Той е предпочитаният камък от повечето жени. Дори пръстенът да не им хареса, наличието на диамант може да промени това.

Ако не сте сигурни в избора си, не мислете, че по-високата цена ще промени нещо. Заложете на пръстен, който да съответства на индивидуалния стил на половинката. Все по-предпочитани стават разноцветните годежни пръстени в жълто, бяло или розово злато.

Годежен пръстен

Изобщо, когато става въпрос за предлагане на брак, всичко трябва да е изпипано. Едно от многото проучвания показва, че 16 % от жените дават отрицателен отговор в сюблимния момент, защото начинът, по който е направено предложението, не им е допаднал.

46% от тях смятат предложението за брак за задължително, за да може връзката да премине на следващ етап. Едва 17% пък не смятат, че предложението води до преминаване на връзката в семейство.

За най-подготвени да кажат Да се смятат жените на възраст между 20 и 30 години. Те държат на предложението за брак и искат да се оженят. Интересното е, че предходното поколение дами - от 31 до 36 годишна възраст, изобщо не е толкова склонно да сключва брак.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати