ezine.bg»Статии»Семейство»Сватба»Какво не бива да правите веднага след годеж?

Какво не бива да правите веднага след годеж?

Годеж

Годежът е наистина много специален момент от житейския път на всяка дама. Ситуацията, в която виждате как любимият ви коленичи и ви моли да прекарате живота си с него, неслучайно е станала вдъхновение на стотици романтични филми.

Покрай еуфорията около това щастливо събитие, много жени избързват с приготовленията, което може да им навлече доста главоболия в бъдеще.

Започвате с плановете веднага

Имате красив годежен пръстен и това е страхотно. Но не започвайте веднага с плановете, освен ако нямате основателна причина да бързате, като бебе например.

Насладете се на завладяващия момент, дайте малко време и на партньора да влезе във вашия ритъм. Не го затрупвайте с въпроси за цветя, нюанси, покривки и салфетки още от следващия ден.

Каните всички познати, за които се сетите

Вие сте безкрайно щастливи и влюбени и искате целият свят да разбере това! И в това няма нищо лошо, разбира се. Но не бъдете от онези бъдещи булки, които искат да се похвалят на всички и започват да канят всеки познат, за който се сетят – от бивши съученици до почти непознати колеги от работа.

Избор на булченска рокля

Докато не сте решили къде ще бъде сватбата, колко пари ще са ви необходими, както и всички други стресиращи моменти около сватбата, въздържайте се да каните гости. Едва, когато сте сигурни около всички детайли, можете да изпратите поканите, защото има голяма възможност да си промените мнението няколко пъти.

Не се съобразявате с чувствата на другите

Със сигурност имате поне една приятелка, която наскоро се е разделила с гаджето, развела се е или пък копнее за съпруг и деца, но е сама.

Трябва да разберете, че светът не се върти около сватбата и да не се сърдите, че някой близък не може да сподели вашия ентусиазъм, колкото и да се радва за вас.

Втурвате се веднага за булчинска рокля

В цялата еуфория около годежа, много дами правят грешката да започнат „отзад-напред”. Макар да мислите, че това е най-важната част от цялото сватбено тържество, това съвсем не е така.

Оставете булчинската рокля за последните 2-3 месеца преди събитието, тъй като покрай всички емоции и цялата подготовка килограмите ви ще се променят.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати