ezine.bg»Статии»Семейство»Семейни Отношения»Женски страсти: Как да си върна мъжа обратно?

Женски страсти: Как да си върна мъжа обратно?

Скандали

Ако след раздялата с мъжа ви усетите, че не можете да живеете без него, опитайте се да си го върнете. Няма значение кой е виновен за тази раздяла, няма значение дали той ще ви помисли за човек със слаб характер, важното е да направите така, че той да е отново с вас, за да сте щастливи.

Може преди раздялата да сте се карали, да сте мислили, че той не ви заслужава, да ви е дразнило всяко нещо, което прави. Но след като сте се разделили, усещате, че той ви липсва и че се чувствате нещастни, защото не го чувате как се смее на нещо, което му разказвате, и не усещате как ви прегръща, преди да заспите.

В такива случаи жената винаги започва да си спомня началото на връзката с мъжа си, романтичните моменти и любовните трепети. Преди да вземете решение да си върнете мъжа, преценете добре ситуацията, в която се намирате. Не е добра идея да правите опити да си върнете мъжа, а след като той се върне, да започнете пак да се карате за дреболии. Направете първата крачка, ако сте готови за промяна.

Много често жените не ценят мъжете си и смятат, че всяко нещо, което те правят за тях, е тяхно задължение. Когато усетят липсата им обаче, започват да променят преценката си и разбират, че мъжът им е правил много неща за тях, защото ги обича, а не по задължение.

Най-трудното, с което ще се наложи да се преборите, е да накарате мъжа си да се срещне с вас. Ако му кажете, че искате да се сдобрите, той най-вероятно ще откаже среща, защото или е обиден, или вече не иска да живее с вас поради някаква причина.

Сдобряване

Убедете го да се срещнете на неутрална територия - не в дома ви и в никакъв случай на място, което навява и на двамата романтични спомени. За целта най-подходящо е кафене или бар, който не е прекалено шумен, за да може да се чувате.

Ако той не иска среща просто така, измислете някакъв повод - вие го познавате добре и знаете как да действате в тази ситуация. Преди срещата се погрижете за външния си вид, тъй като мъжът ви трябва да види красавица, която се е контила специално за него, тъй като е свикнал да ви вижда не в най-добрия ви вид у дома.

Дръжте се приятелски, но си позволете лек флирт със собствения си мъж. Когато влезете, направете го уверено и се опитайте да привлечете погледите на останалите мъже, за да разбере вашата половинка, че сте харесвана. Говорете с него спокойно, не му припомняйте стари провинения и нежно и внимателно се опитайте да го убедите да се върне при вас. Използвайте целия си женски чар, за да успеете в това.

Ако той има условия, обещайте да ги спазвате, стига разбира се да са изпълними. Опитайте се да го накарате да ви докосне, а ако успеете да се сгушите в него, сте постигнали целта си. Когато мъжът ви се върне, дръжте се така, както сте го правили в началото на връзката си и се насладете на новия шанс, който получавате и двамата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати