ezine.bg»Статии»Семейство»Семейни Отношения»Ето какво го накара да ви зареже!

Ето какво го накара да ви зареже!

Раздяла

За края на връзките най-често биват обвинявани мъжете. Една жена има способността да се изкара най-чистото и невинно създание на света. Мъжете обаче не издържаха и разкриха кои са нещата, които всяка обвързана жена може да направи, за да ги отблъсне. Това са нещата, които в началото тя отрича, но в крайна сметка - прави.

Вниманието

Почти всяка обвързана жена се оплаква от липса на внимание. И наистина – мъжете са много по-привлечени от гоненето на плячката, отколкото от обгрижването на трофея. Когато в разговора тя спомене пикантни подробности около половия живот, мръсен лаф или сексуална история, това изобщо не е случайно.

Истината е, че тя не иска само вниманието на партньора, а това на всички мъже. Това е най-осезаемо, когато е във връзка. Това я кара да се чувства харесвана и оценена. От друга страна обаче, подобно държание вбесява всеки себеуважаващ се мъж.

Многото приятели

Няма такова нещо като просто приятел. Всяко нещо, започнато като просто приятелство, завършва в леглото. Приятелският секс е нещо много приятно, стига официалният мъж в отношенията да не завари жена си с този приятел, защото би било доста лоша ситуация.

Флиртуване

Флиртуване

Едва 10% от жените вършат това несъзнателно. Има много жени, които са се специализирали в това да получават всичко от партньора си. И въпреки това са готови във всеки момент да направят всичко възможно, за да привлекат колкото се може повече погледи от загорелите мъжкари на улицата, в супермаркета, дискотеката и изобщо - където могат.

Все по-често жените са тези, които предлагат отворена връзка. Мъжете вече са наясно, че това не е изгодно за тях. Една жена е способна да създаде достатъчно проблеми, за да се захващат с втора или, не дай си боже, трета.

Златотърсачките

Реално няма мъж, който да разполага с нерви да търпи жена, която трепва при вида на нещо лъскаво. А редица тестове доказват, че на практика това е заложено във всяка представителка на нежния пол. На мъжете определено не им е лесно.

Изневяра

Процентът на изневеряващите жени постоянно расте. Има и нова тенденция, която повелява тя да ви зареже и след няколко часа вече мачка чаршафите с бленувания любовник. По този начин тя е оправдана пред себе си и не попада в графата изневеряващи.

Канадските учени доказаха, че жената е тази, която първа се поддава на изкушението да наруши правилата на моногамните отношения. Вниманието, което някой извън връзката ѝ предлага, както това да се чувства като сексуален обект, надделяват над чувствата ѝ и тя се отдава на страстта.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати