Мъж, отпразнувал диамантена сватба, разкри ключа към семейното щастие

Диамантена сватба

В днешно време успешният и щастлив брак изглежда повече като романтична мечта, отколкото като реалност. Двойките са склонни на какви ли не подвизи, за да запазят хармонията в семейството, но за жалост щастието все пак го напуска. Един семеен мъж от Великобритания обаче най-после разкри каква е тайната на щастливия брак.

Успешният брак изисква мъжът да казва Да, мила на всяка прищявка на своята съпруга, смята възрастният господин, който може да се похвали с 60-годишен брак.

Неотдавна Бил и Дороти Грийнуд от Пейдиъм, Ланкашър, честват 60-годишнината от бракосъчетанието си, или иначе казано - диамантена сватба. Приказката на 80-годишните съпрузи започва през далечната 1952 година, когато те са едва 17-годишни младежи. Искрите на любовта при тях прехвръкват още след първата им среща.

Двамата осъзнават, че се обичат лудо и решават да сключат брак. Само че семейството на Дороти попречва на намеренията им. Налага се влюбените да изчакат три години и така на 26-ти ноември 1955 година тяхната сватба най-после се осъществява, пише изданието Дейли експрес.

Баба

Към днешна дата съпрузите твърдят, че независимо от изминалите години нищо между тях не се е променило. Те са категорични, че изпитват същите чувства един към друг, каквито са имали и преди шестдесет години. Разбира се, по време на дългия им брак семейството им се е увеличило. Сега Бил и Дороти се радват на дъщеря, две внучета и две правнучета.

Честването на диамантена сватба определено си е голямо събитие и Бил все пак решава да сподели с всички какъв е ключът към дългогодишната връзка.

Докато мъжът се съгласява с жената, всичко е наред. Благословен съм с прекрасно семейство, с гордост заявява възрастният мъж от Пейдиъм.

Съпругата му Дороти също доверява на какво се дължи тяхното семейно щастие и разбирателство.

Той ме разсмива. Всеки от нас се радва на компанията на другия. Освен това родителите и на двама ни бяха женени дълги години, така че може би носим в гените си брачното дълголетие, обяснява от своя страна г-жа Грийнуд.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати