Червените флагове, че сте избрали неподходящия мъж

Среща

Когато сте в нова връзка, трябва да се оглеждате за знаци, които ще ви подскажат, че сте избрали неподходящия мъж. Жените трябва да се доверяват на здравия разум, за да си спестят бъдещи главоболия.

Има няколко важни сигнала, на които трябва да обърнете внимание. Те показват, че връзката няма бъдеще още в самото начало.

Мъжът ви е излъгал за нещо голямо

Типична човешка черта е пред непознатите да пазим личните си тайни и с времето да градим доверие. Когато обаче мъжът ви е излъгал за съществен аспект от живота си – завършено образование, работа или семейно положение, не може да се доверявате на такъв човек и е по-добре отрано да прекратите взаимоотношенията си.

Близките ви казват, че не сте един за друг

Слушайте съветите на близките и приятелите, когато сте в началото на една връзка. Повечето жени смятат, че околните завиждат на щастието им, но истината е, че приятелите могат да дадат обективни мнения за разлика от нас самите.

В леглото

Сериозно трябва да се замислите, когато всички около вас казват, че сте избрали неподходящ човек.

Сексът не го бива

Ако от самото начало няма страст и силно физическо привличане, забравете за този човек. Често жените са склонни да обвиняват странични обстоятелства за несполучливия секс, но ако не намирате как да се задоволите взаимно от самото начало, няма да намерите и в бъдеще.

Мъжът е мамино синче

Хубаво е, когото мъжът е близък със семейстото си, но когато е прекалено зависим от мнението и грижите на родителите си, е по-добре да не продължавате връзката си с него. По всеки семеен въпрос мъжът ще защитва мнението на майка си и никога няма да имате самостоятелни отношения.

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати