ezine.bg»Статии»Семейство»Сватба»Най-добрите дати за женитба през 2016 година

Най-добрите дати за женитба през 2016 година

Сватба

Според мнозина двойките, които са сключили брак през високосна година, нямат късмет в любовта. Но въпреки че 2016 година е такава, много двойки са избрали да кажат заветното Да именно през нея.

Когато любовта е налице, мрачните прогнози нямат значение. Важното е да изберете най-подходящото време да отпразнувате любовта си. През 2016 година има няколко определени дати, които ще ви донесат дълъг и щастлив живот, както и едно запомнящо се изживяване.

Когато избирате дата за църковния си брак, е нужно да се съобразите също така и с разрешените и забранени дати за венчавка, пости и задушници.

През тази година февруари има 29 дни. Според експертите много двойки ще заложат именно на тази дата за своята сватба. Пада се в понеделник, което предвещава богатство в семейството. А и годишнината ви ще бъде запомняща се, въпреки че ще е веднъж на четири години.

9 април. Тук са събрани всички числа, които носят късмет – 4, 9 и 16. Те предвещават щастие и благоденствие. Съботният ден също е натоварен с късмет за брака.

Сватбена Торта

13 април. През 2016 година фаталният ден петък 13-ти ще бъде само един - през април. През годините много успешни бракове са започвали именно на тази дата. Предполага се, че и тази година много двойки ще изберат именно този ден за своята сватба.

3 септември. Съботният ден в първия уикенд на септември винаги е добър за сватба. Летните жеги вече са отминали, но лятото е все още в разгара си.

6 октомври, четвъртък и 6 ноември, неделя. И двата дни са изключително интересни от нумерологична гледна точка. Числата се подреждат в т.нар. палиндроми, т.е. - четат се еднакво отляво надясно и отдясно наляво - 61016 и 61116. Според специалистите те ще въодушевят много двойки и ще им осигурят безоблачно бъдеще.

31 декември. Отново съботен ден, гарантиращ късмет в брака. Датата е повече от идеална за венчавка. Ако изберете Нова година за ваш сватбен ден, ще започнете 2017 година с ново начало и положителни емоции. А и така никога няма да забравите годишнината си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати