Седемте фази на влюбването за всеки мъж

Влюбена Двойка

Няма жена, която не би искала да разбере повече за чувствата на мъжа до нея. Първото, което трябва да знаете, е че мъжете не се влюбват от раз, а преминават през 7 фази, докато се превърнете в жената на живота му.

Фаза 1 – Привличате го с външния си вид

Никой мъж няма да обърне внимание на характера ви, ако външният ви вид не е атрактивен за него. Трябва да отговорите първо на представите му за красота и едва след това ще реши дали иска да ви опознае.

Фаза 2 – Иска да привлече вниманието ви

Ако един мъж има интерес към вас, той ще направи всичко възможно, за да го забележите. Може да разказва вицове на висок глас, да се показва колко е умен или просто чаровно да ви заглежда, докато не му обърнете внимание.

Фаза 3 – Започва да ви преследва

За мъжете любовта е като лов. Това е заложено в природата им и по тази причина, когато са сигурни, че привличането е взаимно, не изпускат шанс, за да ви поканят на среща, да ви се обадят или да ви изпратят съобщение.

Флирт

Фаза 4 – Опитва се да ви впечатли

След като се съгласите да излезете с него, мъжът ще направи всичко по силите си, за да ви впечатли. За да не помисляте за срещи с други мъже, той че показва колко е уникален и внимателно ще преценява думите и делата си.

Фаза 5 – Кара ви да се влюбите

Целта на мъжете е да ви накара да се влюбите и затова в повечето случаи жената първа изпитва по-силни чувства. Хубаво е всяка жена да знае, че чувствата не са еднакво силни и да има едно наум, ако все още не познава добре мъжа до себе си.

Фаза 6 – Преценява ви

Когато е на една крачка пред сериозната връзка, мъжът добре премисля дали трябва да се обвързва сериозно с вас. Отношенията ви до момента ще са показателни за бъдещето ви.

Фаза 7 – Влюбва се

Вече мъжът няма да се стреми да ви впечатлява непрекъснато, но ще показва любовта си с други жестове. Макар че няма да се чувате толкова често като в началото на познанството ви, ще сте сигурна в неговите чувства.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати