ezine.bg»Статии»Семейство»Семейни Отношения»Откриха какво искат мъжете!

Откриха какво искат мъжете!

Мъже

Мъжете на пръв поглед нямат точно определени изисквания към половинката си. Въпреки това има няколко основни неща, на които повечето от тях държат. Може да не важи за всички мъже, но болшинството от тях иска половинката им да:

Готви. Любовта на мъжа безспорно минава през стомаха. Той е свикнал в дома му винаги да има вкусна манджа и е добре жената до него да продължи тази традиция.

Работи. Мит е, че мъжете не си падат по дами със сериозни професии. В едно домакинство всеки допълнителен лев е добре дошъл. Когато избира жена за себе си, той не иска и да я осиновява, като му се налага да работи за двама.

Спортува. Хубавата фигура се цени от всички мъже.

Грижи за себе си. Спретнат вид, хубав маникюр, лек грим – всеки мъж ще оцени това, че сте се постарали да изглеждате добре за него. Никой не иска да го излагат. Това обаче е нож с две остриета и доста дами се увличат по грижите за външния си вид, като забравят кое е най-важното, а именно – тяхната половинка.

Спорт

Да бъде спонтанна. Това поддържа пламъка жив. Спонтанни излизания, екскурзии, малко свещи - това винаги носи приятни емоции и разнообразие.

Изобретателна в леглото. Ако една връзка е истинска, в нея не трябва да се допуска скука в леглото. Желанието и добрите идеи под завивките са особено важни за всички мъже.

Да бъде дама. Никой не харесва мъжките момичета, които се държат грубо, псуват и изобщо - не се държат като дами.

Да бъде независима, но и да има нужда от него. Всяка жена трябва да усвои маниера да кара мъжа до себе си да се чувства значим. Оставете мъжката работа за мъжете.

Рейтинг

5 1
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Божидар Кайряков
Вярност!!!
3
5
Марго
Марго
21.03.2016 20:11
На мъж не му е нужна жена,камо ли нейните действия,постъпки,нужно му е да си прави кефа!
Действията,постъпките,държанието на жената е нужно на самата жена,а не на мъжът.Каквото им е нужно,мъжете си го постигат сами.
Да повторим,на мъж не му е нужна жена,нужно му е да изживява земните радости и доволства,а тях е повече от способен да си ги постига сам.Жените са участник/наблюдател на кефа на мъжа,а не му доставят кефа,тоест не са сексробини или слугини на мъжа!Всяка жена обаче,иска да я възприемат за такава(обслужваща мъжкия нагон и служеща на нуждите му,а не на равна).
35
6
Анонимен
Анонимен
22.12.2018 12:44
Марго знаеш ли че си много зле ??? Описаното горе е вярно до голяма степен , а ти ако не изглеждаш добре и си 100 кг това е твой проблем
0
0