Ето как да разберем дали Той ще е страхотен баща!

Семейство

Когато си избират постоянен партньор, дамите се влияят не само от външния вид и креватните умения на своя партньор, но и от много други фактори. Така например за всяка жена е важно да знае, че мъжът, с когото тя ще продължи живота си, ще бъде и добър баща на децата ѝ. Кои са признаците, подсказващи, че Той ще е чудесен татко, вижте в следващите редове!

Той е търпелив

Всеки един родител може да ви потвърди, че отглеждането на деца изисква здрави нерви и много търпение. Ето защо ако половинката ви е нервна и често изпада в крайни състояния, шансът да продължи да се държи така и пред бъдещите ви малчугани, е много голям.

Умее да се шегува и обича детските забавления

И най-сериозните и надеждни мъже понякога обичат да гледат анимационни филми, да играят на компютъра и въобще да се забавляват по начин, присъщ повече за децата. Ако половинката ви също е склонна да се развлича по този начин, със сигурност ще се чувства добре, когато някой ден имате мъници и с радост ще си играе с тях.

Баща и син

Той е изпълнил голяма част от мечтите и целите си

Когато мъжът е имал възможност да си поживее добре, да се развие в професионален план и да сбъдне мечтите си, той е удовлетворен от живота си и вече нищо не му липсва освен наследници. Така че, когато те се появят, той се отдава напълно на бащинството и не мисли да останалите пропуснати възможности.

Отнася се с уважение и внимание към всеки член от семейството си

Когато за един мъж семейството е от значение, той проявява нежност и загриженост към своите близки. Бъдете сигурни, че човек, който се отнася чудесно със своите родители, братя и сестри, със сигурност ще се държи по същия начин със своите деца.

Няма проблем да се нацапа

Отглеждането на деца е свързано със смяна на мръсни пелени, памперси и дрешки. Ако партньорът ви е крайно гнуслив и изпитва ужас само при мисълта за нацапани лигавници, едва ли ще има желание да ви отменя в грижите за бъдещето ви бебе.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати