Разкрийте пола на бебето си с таблицата на Ванга

Ванга

Таблицата на баба Ванга е универсален метод за разкриване пола на бебето, което носите. Опитът на безброй много жени доказва, че тя определя с точност пола на нероденото бебе, и то още в момента на неговото зачеване.

Раждането на дете е не само голямо чудо, но и огромна загадка. Докато чакат тяхното отроче да се появят на бял свят, много родители просто нямат търпение да разберат пола на бебето си. Има много методи, които помагат да го разкриете. Таблицата на баба Ванга с най-голяма точност разкрива какъв ще е полът на бебето, и то още при самото зачеване.

Истината за таблицата на Ванга е, че тя не е създадена от нея. Въпреки че носи името на пророчицата, тя се е появила на бял свят с огромната помощ на нейната ученичка Людмила Ким.

Таблицата на Ванга

В таблицата на Ванга от лявата страна е посочена възрастта на жената. В другите колонки е посочен месецът, когато е заченато детето, или този, в който искате да го заченете. Резултатът се определя като пресечете тези два периметъра.

Таблица на Ванга

Когато пресечната точка на посочените параметри е тъмно-зелена клетка, значи ще си имате момче. Когато клетката е светлата, то се гответе за момиченце.

Методът за определяне на пола има един основен проблем. Това е сложността на определяне на датата на зачеването на бебето. Доста често родителите не знаят точно датата на зачеването. Това е масово, когато бременността не е планирана.

Ако методът не ви допада, то има и научен метод, с който ще се доближите най-близо до отговора на въпроса – какво бебе да очаквате. В основата му е фактът, че за пола на бебето от основно значение са сперматозоидите, които са два вида X или Y.

Ако детето е заченато от сперма X-тип, се ражда дъщеря, а съответно при Y заченатото е момче. От това следва – ако родителите мечтаят за раждането на сина си, двойката трябва да се опитва да зачене дете близо или в деня на овулацията.

Ако пък мечтаното дете е девойка, зачеването трябва да е 3-4 дни преди овулацията. Това се обуславя от факта, че Y-тип сперматозоидите са по-активни, а Х-те са значително бавни в скоростта.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати